50+ / Laagseizoen

Avontuurlijke reis door het betoverende Kroatië, je moet er geweest zijn!

voordelen 50+ reis.

In de weken dat er géén schoolvakanties zijn organiseren we speciaal 50+ reizen!Het voordeel is dat het dan stukken rustiger is en de prijzen, voor jachthuur, vluchten en uit eten aanmerkelijk aantrekkelijker zijn.

Aan boord.

Een ervaren nederlandse schipper vaart het schip, een Bavaria 44, met voldoende ruimte en comfort.Aan boord zijn maximaal 6 gasten verdeeld over 3 hutten. Om ieders privacy te verzekeren is in beginsel enkel een 2 persoonshut te boeken.Door onze ruime ervaring in de zomermaanden kunnen wij een geweldige route aanbieden naar de watervallen of de kornati eilanden.

Data

De volgende datums voor 2010 zijn gepland:8 t/m 15 mei 2010, Watervallen route. VOL 15 t/m 22 mei 2010, Kornati eilanden route. VOLWij kijken momenteel voor nieuwe data op basis van de wensen van onze klanten. Als u met ons mee wil zeilen dan horen we graag de door u gewenste datum.

Impressie

In april 2009 verscheen er in de Libelle een artikel over zeilen in Kroatie. U kunt het artikel nog nalezen als PDF door hier te klikken (KLIK)
Een video werd gemaakt door een van onze klanten:Deel 1 naar de watervallen van Krka tweede deel van de film doet verslag van de zeilreis naar de Kornati eilanden (KLIK)

Prijzen

De prijs van een hut aan boord bedraagt € 1.110,- per week. , per persoon € 555,-** Prijs per persoon op basis van een tweepersoons hut.
Inbegrepen is verzekering van het schip, verblijf aan boord, de schipper, bedlinnen, eindschoonmaak. Niet inbegrepen is een bijdrage van ca. € 75,- per persoon per week voor de inkopen voor ontbijt en lunch en brandstof voor het schip (totaal voor het schip € 75,- brandstof per week), toegang voor parken (ca. € 15,- pp bij Kornati eilanden en ca. € 8,- bij watervallen route)Kosten voor aankopen aan wal en avondeten (tussen de € 8,-  en € 15,- per persoon, per maaltijd)