EYC

De beste aanbieding voor uw zeilvakantie!

Wij streven er naar altijd de beste aanbiedingvoor uw vaarvakantie te doen. Wij hebben scherpe afspraken met onze partners in Kroatië, Griekenland en Turkije voor het huren van motor- en zeiljachten. Ons motto luidt: helder, duidelijk en altijd de beste prijs!

Prijzen en beschikbaarheid

In de prijslijsten vindt u de adviestarieven van de diverse charteraars van zeiljachten en motorjachten in Kroatië en Griekenland. Er zijn echter altijd diverse kortingen mogelijk op de huurprijs. Het prijsverschil zit in onze vrijblijvende offerte die u binnen 24 uur na aanvraag ontvangt.
Daarnaast kunt u bij euro-yachtcharter.nl direct op beschikbaarheid zoeken. Ook hier kunt u dan vrijblijvend een offerte aanvragen en is de getoonde prijs slechts de adviesprijs. Vul nu uw wensen bij zoek & boek in voor de beschikbaarheid en adviesprijs van het door u gewenste jacht.

Altijd de beste prijs!

Hoe maakt euro-yachtcharter.nl deze scherpe aanbiedingen?
Door onze directe manier van werken kunnen wij op het hele boekingstraject kosten besparen. Geen dure, glanzende folders of andere kostengenererende verkoopmiddelen. Deze besparingen komen direct terug in de huurprijs voor de klant. U boekt bij ons goedkoper dan direct boeken bij de verhuurder in het buitenland met als bijkomend voordeel dat u een overeenkomst sluit met een Nederlandse organisatie!

Service

Wij bieden een top-service en staan altijd met raad en daad voor u klaar om u een zorgeloze zeilvakantie te bezorgen. Wij bieden een aantal extra´s die u bij andere aanbieders niet tegenkomt:

 • Vaste contactpersoon:
  na de boeking van uw zeilvakantie wijst euro-yachtcharter.nl u een vaste contactpersoon toe die u vóór, tijdens en na uw vakantie in Kroatië of Griekenland voor al uw vragen kunt aanspreken.
 • Aanvullende reisinformatie:
  wij geven tips & tricks voor de diverse bestemmingen in Kroatië en Griekenland, vaarroutes en informatie aangaande uw heen- en terugreis en eventuele overnachtingsmogelijkheden.
 • Reddingsvesten voor de kinderen gratis:
  vanzelfsprekend zijn op al onze zeiljachten en motorjachten altijd voor alle volwassenen reddingsvesten aanwezig. Euro-Yachcharter.nl heeft echter ook, zonder meerkosten, reddingsvesten voor de kleintjes. Van tevoren leeftijd en gewicht doorgeven en bij aankomst liggen de reddingsvesten voor u klaar op de boot, dit scheelt weer in de veelal beperkte bagageruimte op een schip!
 • Veiligheidsnet gratis:
  zonder meerkosten voorzien wij uw zeiljacht rondom van een veiligheidsnet tussen de zeereling. Hierdoor is het extra veilig voor de allerkleinsten en uw huisdieren. Wanneer u bij boeking doorgeeft hiervan gebruik te willen maken zorgen wij dat het net bij uw aankomst reeds op het zeiljacht gemonteerd is!
 • Boodschappenservice:
  op verzoek zet euro-yachtcharter bij aankomst in Kroatië of Griekenland alle door u opggegeven boodschappen op de boot klaar!
 • Schipper service:
  Heeft u weinig tot geen ervaring dan is dat bij euro-yachtcharter.nl ook geen probleem! U laat het sturen en manouvreren van uw motor- of zeiljacht liever over aan een ervaren schipper die u de mooiste ankerplekken en baaien in Kroatië en Griekenland laat zien. U kunt dan gebruik te maken van de schipper service. Informeer hierna bij euro-yachtcharter.nl!
Gratis offerte aanvragen