Flottielje zeilen Griekenland aanbieding

Flottielje zeilen Griekenland aanbieding, nu boeken!

Flottielje zeilen Griekenland aanbiedingPrachtige bestemmingen in Griekenland
We varen in drie prachtige gebieden van de Griekse eilanden. Allemaal uniek geschikt voor onze stijl van relaxte flottieljevakanties. Als u nieuw bent in zeilen of op zoek bent naar familie en vrienden in de meest ontspannen omgeving mogelijk te maken, kunnen de Ionische eilanden niet worden verslagen. Als je eerder een flottielje of twee hebt gedaan en zin hebt in wat meer wind, zijn de Saronische eilanden de perfecte volgende stap. Als je een fervent zeeman bent en je een weg wilt banen buiten de gebaande paden, bieden de Sporaden-eilanden schitterende wind en heldere zee.

Leer zeilen met onze Flottielje zeilen Griekenland aanbieding
Als je nieuw bent in zeilen, wees dan niet bang! We hebben veel opties om je het water op te krijgen. Of u nu wilt dat een van onze gekwalificeerde schippers de boot voor u bestuurt, zin heeft om het zelf te proberen (met ons unieke merk begeleiding) of zin heeft om echt de kneepjes van het vak te leren? Bel ons op telefoonnummer +31 43 609 0577

Kust om vakantie te varen
Combineer een flottielje zeilvakantie van een week met een week ontspannen aan wal. Deze vakanties zullen aantrekkelijk zijn voor diegenen die van zeilen houden maar familie of vrienden hebben die niet zo enthousiast zijn – een compromis kan worden gesloten! De meeste mensen kiezen voor een week zeilen, gevolgd door een week afwikkelen aan de wal. Het is echter helemaal aan jou om te doen wat je wilt doen (en wanneer!)

Bekijk onze Flottielje zeilen Griekenland aanbieding