Flottielje zeilen Italië

Flottielje zeilen in Italië: een unieke ervaring

Wilt u flottielje gaan zeilen in Italië? Een verstandige keuze, u kunt zichzelf geen groter plezier doen! Met een flottielje op pad gaan betekent een ideale balans tussen sociale contacten en individuele vrijheid. U gaat dagelijks samen met andere boten op weg naar een bestemming, zonder dat dit gepaard gaat met verplichtingen. U bepaalt namelijk zelf hoe u uw dag indeelt: de hele dag zeilen, tussendoor snorkelen of vooral schilderachtige kuststadjes ontdekken: het kan allemaal. En weet u wat het mooiste nieuws is? U heeft met Euro-Yachtcharter de meest ervaren en betrouwbare partner gevonden om vakantie te organiseren. Wij zijn met ons concept in 2004 begonnen en durven ons inmiddels de beste online aanbieder van vaarvakanties te noemen. Wat dit betekent als u via ons met een flottielje Italië gaat ontdekken? U leest het hieronder. Laten we eerst eens kijken langs welke routes u met ons kunt  flottielje zeilen in Italië.

Gratis offerte aanvragen

Met een flottielje Italië bewonderen: onze mogelijkheden

Wilt u één week flottielje gaan zeilen in Italië? Dan heeft u bij ons de keuze uit meerdere routes. De eerste optie is om vanaf het vasteland koers te zetten richting het eiland Elba. Dit eiland staat bekend om prachtige natuur en pittoreske haventjes. En omdat de dagelijkse afstanden beperkt zijn, is deze optie ook erg geschikt voor kinderen. U kunt er ook voor kiezen om vanuit Salerno te vertrekken. U vaart dan langs het best bewaarde geheim van Italië: de ‘Cilento Coast’. Dit gebied herbergt talrijke locaties met grote cultuurhistorische waarde. Beide routes zijn rondjes en u eindigt dus waar de reis waar deze begon.

Salerno en Elba | Flottielje zeilen in Italië

Elba
(beperkt beschikbaar, mail ons voor meer info@euro-yachtcharter.nl)

Vanaf het vaste land zetten we met de flottielje koers naar de mooie eilanden Elba en Capraia. Het vaargebied in combinatie met de het kustgebied staat bekend als een van de mooiste zeilbestemmingen ter wereld. Tel daar nog eens de fameuze Italiaanse keuken met haar pizza’s, pasta, gelato en cappucino bij op en je hebt de ideale (zeil)vakantie!
Het eiland Elba heeft veel baaien afwisselend met aantrekkelijke haventjes en ankerplaatsen, de zeilafstanden met de Elba flottielje zijn met 10-25mijl per dag ook kindvriendelijk te noemen.

Salerno
Vanuit de jachthaven Salerno vaart u in het vaargebied “Cilento coast”. Het gebied is onderdeel van het “MAB (Man and Biosphere) Programma” van UNESCO en biedt de mogelijkheid om plaatsen te bezoeken met hoge historische waarde.

De 2 weekse route start danwel in Salerno en eindigt na 2 weken heerlijk rondzwerven in Salerno of andersom
Hier varen we in de regio ten westen van Salerno inclusief Amalfikust, de Golfeilanden van Napels (Capri, Ischia, Procida) en de Pontijnse eilanden
(Ponza, Ventotene, Zannone, Santo Stefano en Palmarola).
Flottielje zeilen Italië

Meer dan alleen mooie routes

Behalve prachtige routes zijn er nog veel meer redenen om juist via Euro-Yachtcharter te gaan zeilen in Italië. We zetten ze op een rijtje:

  • U kunt bij ons een uitstekend zeiljacht huren
  • Een moederschip van Euro-Yachtcharter vaart mee en is beschikbaar voor hulp
  • Wij zorgen voor een contactpersoon ter plekke
  • Wij kunnen uw boodschappen op locatie verzorgen
  • Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor flottielje zeilen in Italië

Flottielje vertrekdata in Italië 2020

Vertrekdata Zomervakantie Italië 2020,
Salerno-Tropea vv, alleen 2 weekse mogelijk. One-Way ( klik voor meer informatie )
Zomervakantie, Salerno-Tropea
Zaterdag 18 juli tm 1 augustus
( Salerno naar Tropea, one-way )
Zomervakantie, Tropea-Salerno
Zaterdag 1 augustus tm 15 augustus
( Tropea naar Salerno, one-way )
Gratis offerte aanvragen

Italië Route

Gratis offerte aanvragen

Flottieljetoeslag
Voor 2 weken € 450,-.

Vliegtickets

  • Van Amsterdam naar Naples met Transavia
  • Van Düsseldorf of Keulen-Bonn naar Naples met Air Berlin
  • Van Bruxelles naar Naples met Jetairfly
  • Transfer met minibus of bus+trein van de luchthaven Napels naar Salerno jachthaven( 54km/1 uur reistijd )
Van: Naar: Prijs:
Napoli Airport Salerno Jachthaven € 150,- per 4 personen +

€ 30,- per extra persoon.

Jachten

Wij hebben voor deze flottielje route meerdere jachten beschikbaar.
Stuurt u ons een email of bel ons voor uw persoonlijke offerte!

Italië Route

Uw droomvakantie is binnen handbereik, vraag een offerte aan!

Wilt u zorgeloos gaan zeilen in flottielje? In Italië? Vraag dan snel uw vrijblijvende offerte aan bij Euro-Yachtcharter! Of heeft u eerst nog vragen? Bel of mail ons dan gerust. Dat doet u via +31 43 609 0577 of info@www.euro-yachtcharter.nl. Wij maken flottielje zeilen in Italië tot een unieke belevenis!

Gratis offerte aanvragen