Flottielje zeilen op één van onze bestemmingen

Flottielje zeilen in Kroatië/Griekenland/Italië of één van de prachtige bestemmingen waar u een zeilboot kunt huren via Euro-Yachtcharter? Op deze pagina leest u alle mogelijkheden die wij kunnen bieden.

flottielje zeilen in Italië

Wat is flottielje zeilen?

Bij flottielje zeilen gaat het om het vinden van een goede balans tussen gezellig met een groep zijn en overdag zelfstandig zeilen. De boten kunt u eenvoudig via Euro-Yachtcharter reserveren, bij flottielje varen vaart u in een groep om het samen mee te maken. Iedereen bepaalt zijn eigen indeling van de vaardag en niets is verplicht. Kiest u voor lekker luieren, actief de hele dag zeilen of snorkelen? U bepaalt het lekker zelf! Euro-Yachtcharter houdt flottielje zeilen graag zo laagdrempelig mogelijk en juist dat maakt deze vakanties zo populair.

De combinatie van lekker actief zijn in de zeelucht en nieuwe mensen leren kennen is ideaal. Bekijk de reacties en ervaringen van onze klanten om precies te zien hoe onze zeilvakanties ervaren worden.

Gemiddelde leeftijden kinderen in onze flottieljes

DSC01250

Bij flottielje zeilen, en dan met name onze kids flottieljes in de zomermaanden vanuit Biograd, Split en Athene, staan de kinderen op nummer één!
Het is dan ook geen rare vraag die we vaak krijgen; “wat is de leeftijd van de kinderen in de flottielje?”.  Met bijna 15 jaar ervaring kunnen we daar wel iets over zeggen,  onze routes vanuit Biograd en Athene zijn geschikt voor kinderen van 3 tm 16. Kijken we naar de route vanuit Split en in Italië, met langere zeilafstanden, dan zien we dat de leeftijden van de kids wat hoger liggen 10 tm 18 is het gemiddelde getal in deze routes.
Een aantal weken voor de vertrekdatum sturen we de deelnemers aan onze flottieljes een overzicht van de leeftijden van de kids.
Onze flottieljes worden door onze klanten goed gewaardeerd!
Bekijk onze reviews of vraag een referentie bij ons op. Niet voor niets al bijna 15 jaar de nummer 1 in flottielje zeilvakanties!

Flottielje zeilen op één van onze bestemmingen

Kiest u voor een heerlijke zeilvakantie op één van onze bestemmingen? Dan kunt u terecht in onder andere Griekenland, Kroatië, Italië en Turkije. Via de verschillende pagina’s kunt u de vertrekdata van dit moment bekijken en direct een vakantie boeken.

De populairste routes van Euro-Yachtcharter zijn vooral door onszelf opgezet en soms noemen we ons met trots de uitvinder van het hedendaags flottielje zeilen.

We komen langs de mooiste plekjes in het zuiden van Europa en zeker vanaf de zee ervaart u de prachtige kustlijnen op een unieke manier.