Linssen Motorjacht Verhuur Europa

Een exclusieve vaarvakantie op een Linssen Motorjacht.

Het is altijd een zeer bijzondere ervaring om de wereld vanaf het water te ontdekken en te beleven. U vaart bijvoorbeeld langs prachtige plaatsjes die door een paradijselijk landschap zijn omgeven, of u maakt kennis met royale boulevards en kastelen direct langs uw route. Of misschien voelt u zich meer thuis in gezellige, kleine haventjes.

Niet zelden bevaart u rivieren waarlangs eeuwen geleden al de eerste nederzettingen ontstonden. Deze nederzettingen groeiden uit tot steden die vandaag de dag een enorme rijkdom aan cultuur, gastronomie en amusement te bieden hebben.

Op plekken waar men auto’s en campers liever weert, bent u met uw motorjacht nog altijd meer dan welkom. En waar de duurste vierkante meters van de wereld liggen, geniet u in alle luxe van uw eigen drijvende thuis, en dat zolang u maar wilt.
Wilt u het drukke stadsleven ontvluchten? Gooi dan de trossen los en beleef de zalige rust van de natuur wanneer u de dag bekroont met een goed glas streekwijn op uw gehuurde motorjacht. Genieten in alle rust – voor uzelf, uw gezin en uw vrienden.

De vaarvakanties die wij in Frankrijk aanbieden zijn vergelijkbaar met die van “Le Boat”, waarbij mag worden opgemerkt dat de tocht met een Linssen op een luxere boot de reiservaring verrijkt. De tarieven zijn alleszins concurerend.

Zoek hieronder uw motorjacht en vraag vrijblijvend informatie op. Wilt u wat meer persoonlijk contact bij uw reisplanning? wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar en op afspraak heten wij u van harte welkom op ons kantoor in de historische binnenhaven van Maastricht ‘t Bassin.

Uw huurt uw Linssen Motorjacht bij Euro-Yachtcharter met SGR en Yacht-Pool garantie!

sgryachtpool

 

Yacht charter availability powered by booking-manager.com