Meezeilen Kroatië – Zeilen Kroatië

Meezeilen Kroatië – Zeilen Kroatië

Meezeilen Kroatië - Zeilen KroatiëDe mediterrane keuken is kenmerkend voor Kroatië vanwege de locatie en het klimaat, dus we raden elke fijnproeversjager aan om een ​​taverne te vinden waar hij kan genieten in de volle smaak van binnenlandse tomaten, olijfolie, vis … al die kenmerken Mediterraan fruit.

Op bijna elke plek op de eilanden vind je een inheemse taverne – een klein familie-nest waar het eten wordt bereid en geserveerd in een huiselijke sfeer. We raden je van harte aan om op dergelijke kleine plekken te eten en restaurants te vermijden waar het eten vaak wordt overschat en zonder die kleine attributen en charme waarmee tavernes zijn gevuld. Als we attributen en charme zeggen, denken we aan tal van zelfgemaakte brandewijnen, meestal geserveerd met gedroogde vijgen … zelfgebakken brood, vers gevangen vis gekruid met binnenlandse olijfolie. Taveerneigenaren verbouwen hun eigen groenten, hebben hun eigen ingelegde kappertjes, uien … ze hebben de neiging de beste binnenlandse wijn, zeezout, johannesbrood, oregano en de rest van de aromatische planten of andere kustvoedingssupplementen te hebben. Meezeilen Kroatië – Zeilen Kroatië?

Deze tavernes die we beschrijven zijn beschikbaar voor zeilers. Het aanbod is meestal gebaseerd op traditionele binnenlandse recepten met bekwame en fantasierijke manieren om nieuwe maaltijden te bereiden. Taverne moet een familiehuis zijn en de eigenaar zelf moet de hoofdkok zijn. Je moet kunnen zien wat er kookt of op zijn minst naar de keukendeur kunnen komen en zien wat er aan de hand is. Na zo’n prachtige ervaring moet je de wens hebben om er steeds opnieuw te varen.

Meezeilen Kroatië - Zeilen KroatiëNaast de genoemde gastronomische foto’s, is de andere waardige taverne kenmerkend de typische sfeer – steen. Het aanbod is niet het enige dat de gastenkeuze beïnvloedt, sfeer is ook erg belangrijk. De genoemde sfeer en sfeer is het gemakkelijkst te ervaren op Kornati-eilanden die naast het gastronomische aanbod ook een herkenbare schone zee en vrede hebben die ‘s nachts over de archipel begint te regeren. Het enige dat op Kornati-eilanden gemakkelijk te volgen is, is dat er meer en meer oudere, ervaren jachten zijn die echt genieten van die vredige sfeer. We kunnen met zekerheid zeggen dat het gastronomische aanbod op Kornati-eilanden wordt benaderd door kwaliteit, maar ook niet door prijs. Meezeilen Kroatië – Zeilen Kroatië?

*** Als een van de beperkingen van de genoemde kwaliteitsdienst moeten we opmerken dat het in de meeste tavernes niet mogelijk is om met een creditcard te betalen. Over het algemeen zijn er misschien slechts enkele horecagelegenheden die de mogelijkheid bieden om met een creditcard te betalen. Yachtsmen zijn meestal de klanten die graag betalen met creditcards en de afwezigheid van geldautomaten kan hen in zeer ongemakkelijke situaties brengen. Als u zeven dagen op Kornati-eilanden wilt doorbrengen, kunt u beter een aanzienlijk bedrag aan contanten meenemen. Meezeilen Kroatië – Zeilen Kroatië?

De meeste tavernes hebben hun eigen haven of het is mogelijk om voor hen te ankeren. Het zou te uitgebreid zijn om al die tavernes op te sommen en een naam te geven, dus als je al een gemarkeerde route hebt die je wilt volgen of als je enige vorm van aanbeveling nodig hebt, kun je ons rechtstreeks aanspreken voor de voortzetting van de verhaal – voor namen en bestemmingen van de tavernes, voor rijke en diverse routes, ervaren schippers, kwaliteitsboten …

Meezeilen Kroatië – Zeilen Kroatië?