Sail & Villa

sail en villaOns product Sail & Villa bestaat uit de combinatie van  een week varen en een week verblijven in een mooie accommodatie aan land. Euro-yachtcharter.nl heeft de beschikking over 7 luxe villa’s op Kreta, en 1 villa in Italië.  Veel van onze klanten willen na een week heerlijk varen graag langer blijven. Bovendien ligt het voor de hand om in zo’n mooi vaargebied de watersporters ook kennis te laten maken met het binnenland!  Bij euro-yachtcharter.nl kunt u beide wensen op een voordelige manier combineren.
Alle villa’s zijn voorzien van eigen zwembad en bieden alle comfort en luxe. Een voorbeeld van een veel geboekte Sail & Villa combinatie is een week de Ionische route zeilen om vervolgens een week te genieten in een luxe villa met eigen zwembad op het mooie Kreta of het nieuwe Toscane.

Uiteraard is het ook mogelijk om een ander schip te kiezen, groter of kleiner of van een ander merk. Ook motorjachten hebben wij binnen het Sail & Villa concept beschikbaar. neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Voorbeeld 1
luxe villa casa La Farfalla in Italië,  ontspannen per veerboot Ancona van/naar Split of Zadar Kroatië.
Actuele prijzen veerboot en villa op de websites; Casa La Farfalla Veerboot Italië -Kroatië
Bij gelijktijdig boeken jacht en villa; 5% extra korting op de villa. Vermeld dit wanneer u de villa boekt.

Voorbeeld 2
Een week luxe villa Kreta & een week Ionische Zee route.
Villa en jacht zijn voor 6/8 personen.Prijs voor deze 2 weken in juli is €5.200,-. Prijs voor deze 2 weken in augustus is €5.700,-. Het is ook mogelijk om een schipper in te huren. De extra kosten hiervoor bedragen €980,-.
Is het gezelschap groter? Villa’s en jachten voor meer dan 6/8 personen zijn op aanvraag beschikbaar.

Gratis offerte aanvragen

 

Waarom boeken bij Euro-Yachtcharter?

-Geen bijkomende boekings- of reserveringskosten
-Aangesloten bij SGR (alleen voor Nederlandse klanten!)
-Als enige zeiljacht verhuur agent bieden wij ook financiële zekerheid voor Belgische en Duitse klanten middels onze certificering door Yacht-Pool International; de aanbetaalde reisgelden altijd verzekerd!
-Jarenlange ervaring; sinds 2004 actief in zeilvakanties
-Eigen Nederlandse enthousiaste medewerkers op locatie
-24/7 bereikbaar
-Bezoekadres kantoor Maastricht voor persoonlijk contact en reisplanning
-Wij denken graag mee over je reisplanning en geven tips & tricks
-Leuke kids flottieljes in de zomermaanden
-Officieel partner van Kroatisch Verkeersbureau

Geen risico waarborgsom!
Indien je als huurder van een zeil- of motorschip, schade aan het gehuurde schip veroorzaakt, word je hiervoor aansprakelijk gesteld. (maximaal de hoogte van de waarborgsom)
Bij Euro-Yachtcharter kun je de bij uw vertrek betaalde waarborgsom echter gemakkelijk verzekeren. Het tarief voor deze verzekering bedraagt € 47,-of € 93,- excl. assurantiebelasting (afhankelijk van het soort jacht) en wordt ondergebracht bij Unigarant Verzekeringen.
Belangrijk en uniek aan deze verzekering is dat de eventuele gevolgschade standaard is meeverzekerd!

Gratis offerte aanvragen