Zeilvakantie Kroatië

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voor een onvergetelijke zeilvakantie in Kroatië!

Bent u zich aan het oriënteren op een zeilvakantie in Kroatië? Laat u dan inspireren en kies voor een zeilvakantie van Euro-Yachtcharter. Wij maken het voor u mogelijk om bij een SGR gecertificeerd bedrijf uw vakantie in Kroatië te boeken. Maak eenvoudig online uw keuze uit verschillende jachten, zeilboten, motorboten en catamarans. U kunt op deze pagina meer informatie lezen over het charteren van uw jacht. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij samen met u uw vakantie kunnen bespreken. Euro-Yachtcharter wenst u alvast een onvergetelijke zeilvakantie in Kroatië!

Gratis offerte aanvragen

Ons aanbod zeilvakantie Kroatië

Een zeilvakantie in Kroatië is zowel Mediterraans als Midden-Europees en kent een rijkdom aan natuurpracht die je eigenlijk alleen op ver weg gelegen exotische plekken vindt. Varend door de baaien van Kroatië waan je je in het paradijs, omgeven door groen en blauw en waar een serene rust heerst. Meer je vervolgens aan in een klein haventje, dan is de authenticiteit van het land en de bewoners treffend. Het landschap in Kroatië is enorm divers. Bergen, kustlijnen met talloze eilandjes, middeleeuwse steden en dorpjes, rotspartijen en watervallen wisselen elkaar af<

De regio Zadar heeft eigenlijk 3 gezichten: bergen, kust en eilanden. Er zijn verschillende natuurparken zoals National Park Telascica of Palenica. Landinwaarts stromen rivieren tussen de bergen door, met stroomversnellingen en watervallen. Varen van eiland naar eiland voor de kust van Dalmatië is echt een aanrader! Uw zeilvakantie in Kroatië wordt onvergetelijk!

Zeilvakantie Kroatië -> Dalmatië ( klik voor meer informatie )
Zeilvakantie Kroatië Dalmatië

Dalmatië is wereldwijd de bekendste historische regio van Kroatië en wordt gekenmerkt door het groene landschap, de warme blauwe zee, olijf- en vijgenbomen, visvangst en wijnranken.

Gratis offerte aanvragen
Zeilvakantie Kroatië -> Kornati Eilanden ( klik voor meer informatie )

Zeilvakantie Kroatië Kornati eilanden

Wat verder naar beneden vormen de Kornati eilanden de parels voor de kust van Midden-Dalmatië.

Ook deze eilanden liggen in een natuurpark dat alleen via water te bereiken is. Het is hier dus heerlijk rustig!

Omdat de Kornaties totaal niet begroeid zijn, waan je je in het Wilde Westen. De rotsachtige eilanden zonder enige sporen van ontwikkeling vormden vroeger zelfs het decor voor de films van Winnetoe!

Gratis offerte aanvragen
Zeilvakantie Kroatië -> Krka Watervallen ( klik voor meer informatie )

Krka watervallen

Het andere juweel in Midden-Dalmatie wordt gevormd door de Krka watervallen.

De 72 kilometer lange rivier Krka stroomt via deze indrukwekkende watervallen naar de zee.

Het contrast van de blauwe rivier met haar groene oevers is betoverend.

Het is zeer aan te raden om vanuit de Adriatische Zee stroomopwaarts naar het natuurpark toe te varen en de watervallen te gaan bekijken.

Gratis offerte aanvragen
Zeilvakantie Kroatië -> Split ( klik voor meer informatie )

Split

Nog meer naar het zuiden vind je de prachtige middeleeuwse stad Split.

Je voelt je hier aan een rivièra met uitgestrekte stranden en gezellige badplaatsen.

Een gebergte grenst direct aan de kust en je vindt hier een van de mooiste eilanden ter wereld, Hvar.

Gratis offerte aanvragen

Waarom uw zeilvakantie Kroatië boeken bij Euro-Yachtcharter?

 • Geen bijkomende boekings- of reserveringskosten
 • Aangesloten bij SGR (alleen voor Nederlandse klanten!)
 • Als enige zeiljacht verhuur agent bieden wij ook financiële zekerheid voor Belgische en Duitse klanten middels onze certificering door Yacht-Pool International; de aanbetaalde reisgelden altijd verzekerd!
 • Jarenlange ervaring; sinds 2004 actief in zeilvakanties
 • Eigen Nederlandse enthousiaste medewerkers op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Bezoekadres kantoor Maastricht voor persoonlijk contact en reisplanning
 • Wij denken graag mee over je reisplanning en geven tips & tricks
 • Leuke kids flottieljes in de zomermaanden
 • Officieel partner van Kroatisch Verkeersbureau

Geen risico waarborgsom!

Indien je als huurder van een zeil- of motorschip, schade aan het gehuurde schip veroorzaakt, word je hiervoor aansprakelijk gesteld. (maximaal de hoogte van de waarborgsom)
Bij Euro-Yachtcharter kun je de bij uw vertrek betaalde waarborgsom echter gemakkelijk verzekeren. Het tarief voor deze verzekering bedraagt € 47,-of € 93,- excl. assurantiebelasting (afhankelijk van het soort jacht) en wordt ondergebracht bij Unigarant Verzekeringen.
Belangrijk en uniek aan deze verzekering is dat de eventuele gevolgschade standaard is meeverzekerd! Uw zeiljacht huren bij Euro-yachtcharter betekent optimaal genieten van uw zeilvakantie in Kroatië.

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Zeilen van eiland naar eiland…” tab_id=”1486626888003-9466c2be-a903″][vc_column_text]Sinds 2004 is Euro-Yachtcharter gespecialiseerd in het aanbieden van zeilvakanties. Onder andere naar Kroatië. Deze bestemming leent zich uitstekend voor een mooie zeilvakantie. Vanwege de rijkdom aan natuur, de bergen, kustlijnen en talloze eilandjes zult u een vakantie beleven zoals nooit tevoren. Met een jacht van Euro-Yachtcharter kunt u van eiland naar eiland varen en Kroatië op een hele andere manier leren kennen. Doordat wij zelf liefhebbers van zeilen zijn en al veel bestemmingen hebben aangedaan, willen wij meer mensen laten genieten van een onvergetelijke zeilvakantie naar Kroatië![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Uw zeilvakantie naar Kroatië goed geregeld” tab_id=”1486626888123-346a370b-7333″][vc_column_text]Wanneer u Kroatië kiest als bestemming van uw zeilvakantie, dan wilt u wel weten waar u aan toe bent en zekerheid hebben tijdens het zeilen. Wij bieden dan ook de meest comfortabele zeiljachten tegen de beste prijs aan. Op onze website kunt u eenvoudig zoeken naar het jacht dat het meest bij u past. Natuurlijk kunt ook altijd vrijblijvend bij ons informeren naar de mogelijkheden.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”De zekerheden van Euro-Yachtcharter” tab_id=”1486626951030-410cfbd3-2197″][vc_column_text]We bieden u graag een aantal zekerheden wanneer u kiest voor een zeilvakantie van Euro-Yachtcharter. Hieronder zetten wij er een aantal voor u op een rij:

 • Jarenlang actief op het gebied van zeilvakanties
 • Officieel partner van het Kroatisch Verkeersbureau
 • Wij denken graag met u mee en geven u advies
 • 24/7 bereikbaar
 • U betaalt geen bijkomende boekings- of reserveringskosten
[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een fijne zeilvakantie naar Kroatië? Boek nu!

Wilt u ook uw zeilvakantie naar Kroatië gaan boeken voor aankomende zomer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen informeren en enthousiasmeren! Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer +31 43 609 0577 of vul het online contactformulier in. Wij wensen u vast een onvergetelijke zeilvakantie naar Kroatië!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]