Zeilvakantie Kroatië prijzen

Zeilvakantie Kroatië

Voor een onvergetelijke zeilvakantie in Kroatië!

Bent u zich aan het oriënteren op een

? Laat u dan inspireren en kies voor een zeilvakantie van Euro-Yachtcharter. Wij maken het voor u mogelijk om bij een SGR gecertificeerd bedrijf uw vakantie in Kroatië te boeken. Maak eenvoudig online uw keuze uit verschillende jachten, zeilboten, motorboten en catamarans. U kunt op deze pagina meer informatie lezen over het charteren van uw jacht. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij samen met u uw vakantie kunnen bespreken. Euro-Yachtcharter wenst u alvast een onvergetelijke zeilvakantie in Kroatië!

Gratis offerte aanvragen

Ons aanbod zeilvakantie Kroatië

Een zeilvakantie in Kroatië is zowel Mediterraans als Midden-Europees en kent een rijkdom aan natuurpracht die je eigenlijk alleen op ver weg gelegen exotische plekken vindt. Varend door de baaien van Kroatië waan je je in het paradijs, omgeven door groen en blauw en waar een serene rust heerst. Meer je vervolgens aan in een klein haventje, dan is de authenticiteit van het land en de bewoners treffend. Het landschap in Kroatië is enorm divers. Bergen, kustlijnen met talloze eilandjes, middeleeuwse steden en dorpjes, rotspartijen en watervallen wisselen elkaar af<

De regio Zadar heeft eigenlijk 3 gezichten: bergen, kust en eilanden. Er zijn verschillende natuurparken zoals National Park Telascica of Palenica. Landinwaarts stromen rivieren tussen de bergen door, met stroomversnellingen en watervallen. Varen van eiland naar eiland voor de kust van Dalmatië is echt een aanrader! Uw zeilvakantie in Kroatië wordt onvergetelijk!

Zeilvakantie Kroatië -> Dalmatië 

Waarom uw zeilvakantie Kroatië boeken bij Euro-Yachtcharter?

  • Geen bijkomende boekings- of reserveringskosten
  • Aangesloten bij SGR (alleen voor Nederlandse klanten!)
  • Als enige zeiljacht verhuur agent bieden wij ook financiële zekerheid voor Belgische en Duitse klanten middels onze certificering door Yacht-Pool International; de aanbetaalde reisgelden altijd verzekerd!
  • Jarenlange ervaring; sinds 2004 actief in zeilvakanties
  • Eigen Nederlandse enthousiaste medewerkers op locatie
  • 24/7 bereikbaar
  • Bezoekadres kantoor Maastricht voor persoonlijk contact en reisplanning
  • Wij denken graag mee over je reisplanning en geven tips & tricks
  • Leuke kids flottieljes in de zomermaanden
  • Officieel partner van Kroatisch Verkeersbureau

Geen risico waarborgsom!

Indien je als huurder van een zeil- of motorschip, schade aan het gehuurde schip veroorzaakt, word je hiervoor aansprakelijk gesteld. (maximaal de hoogte van de waarborgsom)
Bij Euro-Yachtcharter kun je de bij uw vertrek betaalde waarborgsom echter gemakkelijk verzekeren. Het tarief voor deze verzekering bedraagt € 47,-of € 93,- excl. assurantiebelasting (afhankelijk van het soort jacht) en wordt ondergebracht bij Unigarant Verzekeringen.
Belangrijk en uniek aan deze verzekering is dat de eventuele gevolgschade standaard is meeverzekerd! Uw zeiljacht huren bij Euro-yachtcharter betekent optimaal genieten van uw zeilvakantie in Kroatië.

Gratis offerte aanvragen

Sinds 2004 is Euro-Yachtcharter gespecialiseerd in het aanbieden van zeilvakanties. Onder andere naar Kroatië. Deze bestemming leent zich uitstekend voor een mooie zeilvakantie. Vanwege de rijkdom aan natuur, de bergen, kustlijnen en talloze eilandjes zult u een vakantie beleven zoals nooit tevoren. Met een jacht van Euro-Yachtcharter kunt u van eiland naar eiland varen en Kroatië op een hele andere manier leren kennen. Doordat wij zelf liefhebbers van zeilen zijn en al veel bestemmingen hebben aangedaan, willen wij meer mensen laten genieten van een onvergetelijke zeilvakantie naar Kroatië!

Een fijne zeilvakantie naar Kroatië? Boek nu!

Wilt u ook uw zeilvakantie naar Kroatië gaan boeken voor aankomende zomer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen informeren en enthousiasmeren! Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer +31 43 609 0577 of vul het online contactformulier in. Wij wensen u vast een onvergetelijke zeilvakantie naar Kroatië! met onze Zeilvakantie Kroatië prijzen.