Bareboat

bareboat
Via Euro-yachtcharter.nl kun je je ‘eigen’ jacht huren om de Mediterane kustlijnen langs te varen of de tropische oceanen te verkennen. Bij aankomst is het slechts een kwestie van inchecken en het ruime sop kiezen. Je bent volledig onafhankelijk en bepaalt je eigen koers! De unieke bareboat vakantie boek je bij ons!

 

Wat kunnen wij op gebied van bareboat voor u betekenen?


Euro-yachtcharter.nl heeft beschikking over een zeer groot aantal zeiljachten, motorjachten en catamarans in Kroatië, Griekenland en Turkije, Italië en Thailand. Er is keuze tussen een groot aantal merken zoals Bavaria, Jeanneau, Elan, Beteneau en Hanse. Klik door naar onze jachten om te snuffelen in ons aanbod, om de schepen wat meer in detail te bekijken of vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan of kijk direct welke schepen beschikbaar zijn onder ‘zoek & boek’.

Gratis offerte aanvragen

 

Waarom een bareboat vakantie boeken bij Euro-Yachtcharter?

– Geen bijkomende boekings- of reserveringskosten
– Aangesloten bij SGR (alleen voor Nederlandse klanten!)
– Als enige zeiljacht verhuur agent bieden wij ook financiële zekerheid voor Belgische en Duitse klanten middels onze certificering door Yacht-Pool International; de aanbetaalde reisgelden altijd verzekerd!
– Jarenlange ervaring; sinds 2004 actief in zeilvakanties
– Eigen Nederlandse enthousiaste medewerkers op locatie
– 24/7 bereikbaar
– Bezoekadres kantoor Maastricht voor persoonlijk contact en reisplanning
– Wij denken graag mee over uw bareboat reisplanning en geven tips & tricks
– Leuke kids flottieljes in de zomermaanden
– Officieel partner van Kroatisch Verkeersbureau

Geen risico waarborgsom!

Indien je als huurder van een zeil- of motorschip, schade aan het gehuurde schip veroorzaakt, word je hiervoor aansprakelijk gesteld. (maximaal de hoogte van de waarborgsom)
Bij Euro-Yachtcharter kunt u de bij uw vertrek betaalde waarborgsom echter gemakkelijk verzekeren. Het tarief voor deze verzekering bedraagt € 47,-of € 93,- excl. assurantiebelasting (afhankelijk van het soort jacht) en wordt ondergebracht bij Unigarant Verzekeringen.
Belangrijk en uniek aan deze verzekering is dat de eventuele gevolgschade standaard is meeverzekerd!

Gratis offerte aanvragen