Catamaran huren

Catamaran huren

Wilt u een catamaran huren? Wij zijn al 15 jaar bezig met het verhuren van de mooiste catamarans en daarom weten onze klanten ons steeds opnieuw te vinden. De stabiliteit van een catamaran en het grote comfort maakt een catamaran huren tot de ideale start van uw vaarvakantie.

De ruime keuze van verschillende catamarans maakt het voor Euro-Yachtcharter mogelijk om verschillende types en merken tegen de beste prijs te verhuren. We kennen de eigenaren persoonlijk en we leveren standaard een hoge kwaliteit zoals onze klanten dat verwachten.

Voor iedereen een droomvakantie

Wilt u meer informatie over het boeken van een vaarvakantie of een catamaran huren? Neem dan contact op door te bellen met +31 43 609 05 77 of stuur een mail via info@www.euro-yachtcharter.nl.

Een catamaran huren ligt binnen het budget van meer mensen dan vaak gedacht wordt. Onze professionele bemanning is instaat om bij de mooiste plekjes te komen in verschillende restaurants, baaitjes of een leuk stadje.

Bestemming kiezen

Een catamaran huren kan in verschillende landen en het is niet altijd even gemakkelijk om te kiezen. Een catamaran kunt u huren in Griekenland, Kroatië, Italië en Ibiza op verschillende locaties. Elk kustlijn is uniek en elke bestemming kent unieke mogelijkheden voor een prachtige periode op zee. Als u er niet uitkomt voorzien we u graag van advies om een bestemming te kiezen die goed bij u past.

Catamaran huren bij Euro-Yachtcharter

Het huren van een catamaran is heel eenvoudig via Euro-Yachtcharter. Vraag online een offerte aan of neem contact op.

Bij Euro-Yachtcatcher is het zelfs mogelijk om een catamaran te huren wanneer u niet in het bezit bent van een vaarbewijs. Wij willen het huren van een catamaran voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken en juist daarom komen veel van onze klanten ieder jaar terug om een mooie vakantie mee te maken.