Flottielje zeilen Kroatië

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Flottielje zeilen in Kroatië: een unieke ervaring

Weet u hoe veel van onze klanten die voor het eerst via ons gaan Flottielje zeilen in Kroatië hun ervaring omschrijven? Als een openbaring. En dat is eigenlijk niet zo vreemd. Een dergelijke zeiltocht is namelijk als een bijzonder smaakvol gerecht dat is samengesteld uit drie zeer hoogwaardige ingrediënten, te weten het plezier van flottielje zeilen, de kwaliteit van Euro-Yachtcharter en de pracht van Kroatië. Klinkt goed? Boek direct uw vakantie via onze site. Bent u benieuwd naar wat de drie ingrediënten zo speciaal maakt? Lees dan snel verder!

Gratis offerte aanvragen

Flottielje zeilen Kroatië: onafhankelijk en toch samen

Bij flottielje zeilen in Kroatië vertrekt u samen met de andere boten die tot het flottielje behoren naar de dagelijkse bestemming. Maar dit betekent zeker niet dat u ook verplicht met uw flottielje samen Kroatië ontdekt! Het is namelijk helemaal aan u hoe u uw vaardag wilt inrichten en welke precieze route u wilt zeilen. ‘s Avonds is er ruimte om bijvoorbeeld ervaringen uit te wisselen onder het genot van een goed glas wijn. En omdat u heeft gekozen voor Euro-Yachtcharter zijn die ervaringen zeker positief. Kijk maar. Wij:

  • Zorgen voor een contactpersoon ter plaatse en een moederschip dat meevaart
  • Hebben jarenlange ervaring met flottielje tochten in Kroatië
  • Hanteren scherpe prijzen
  • Regelen uw transfer vanaf het vliegveld
  • Verhuren uitsluitend hoogwaardige, goed onderhouden zeiljachten

Biograd | Flottielje zeilen Kroatië

Vertrek vanaf Biograd (ook Sukosan en Zadar zijn mogelijk)
vertrekt elke zaterdag van 16-7-2022 t/m 13-8-2022.
1 week of 2 weken varen.
flottielje zeilen Kroatië

Zeilen Kroatië

Klik hier voor de watervallen route
Klik hier voor de Kornati eilanden route

Vertrekdata 2022 ( klik voor meer informatie )
Zomervakantie, Kroatië Biograd ( 1 week )
Zaterdag 16 juli ( Kornatie route)
Zaterdag 23 juli ( Watervallen route )
Zaterdag 30 juli( Kornatie route)
Zaterdag 6 augustus ( Watervallen route )
Zaterdag 13 augustus ( Kornatie route)

Altijd te combineren tot 2 weken, elke week een andere route!

U kunt deze flottielje zeilen Kroatië route combineren tot een 2 weekse tocht.
Het midden Dalmatië vaargebied van Kroatië met in dit gebied de Krka Watervallen en de Kornati eilanden.

Onze vertrekhaven voor de flottieljes in Midden Kroatië is Biograd. Dit “witte stadje aan de zee” biedt veel meer “vakantiebeleving” dan bijvoorbeeld de naastgelegen grote haven marina Dalmacija in Sukosan.
Het gebrek aan goede sanitaire voorzieningen en restaurants maakt dat je vanuit Sukosan min of meer 2 dagen van je vakantie moet doorbrengen in een ongezellige charterhaven met veel beton. Biograd daarentegen is een levendig stadje waar je op de zaterdagavond bij aankomst en vrijdagavond bij vertrek nog heerlijk kunt flaneren over de boulevard en de keuze hebt uit heel veel restaurants.

Pure vakantietijd winst! flottielje zeilen Kroatië, Biograd.

Samen met de goede ervaringen met onze samenwerkingspartners hebben wij besloten vanaf 2015 Biograd als officiële vertrekhaven voor onze watervallen en eilanden flottielje te kiezen.
Een jacht huren vanuit Sukosan, Zadar of Pirovac en meegaan in onze flottielje kan ook nog steeds, u sluit dan op zondag aan of vaart als het inchecken het toelaat op zaterdagnamiddag nog naar Biograd. Voldoende capaciteit van jachten en als uw jacht toevallig toch in Sukosan of Zadar ligt kunt u toch mee in onze flottielje!

Waarom je een leukere en betere zeilvakantie hebt als je uit Biograd vertrekt =
2 vakantie avonden extra!

Wij mogen ons verheugen in een steeds grotere interesse voor onze flottieljes vanuit Biograd. De alternatieve vertrekhavens Sukosan en Zaton zijn helaas teleurstellend: Zaton geen restaurants (slechts 2 in Sukosan maar die zijn zo massaal met slecht eten, lijkt meer op de kantine van een grote firma).
Feit is dat je toch 2 avonden van je vakantie in de vertrekhaven bent; op zaterdagavond en op de laatste vrijdagavond.
Biograd is een bruisend havenstadje met een heerlijke boulevard om op te flaneren vol terrasjes, een groot zwemstrand en keuze uit vele lokale restaurantjes in de kleine straatjes.
Netto 2 heerlijke vakantieavonden extra bij vertrek uit Biograd. Sukosan is helaas een mega haven, en Zaton slechts een geïmproviseerd haventje met geen voorzieningen.

Biograd, nog een plus; inkopen voor aan boord.

Ook voor de inkopen aan boord is er in Biograd een grote supermarkt direct naast de haven en als je met de auto bent aan de rand van het stadje op 5 autominuten 4 grote supermarkten waaronder een Lidl.
Zaton heeft geen supermarkt en ligt „ in the middle of nowhere“ , Sukosan heeft 1 havensupermarktje met lange rijen op de vertrekdagen, beperkt assortiment en prijzen die 40% hoger liggen dan normaal.

Gratis offerte aanvragen

flottielje zeilen Kroatië

Split, 1 weekse route | Flottielje zeilen Kroatië

Vertrek vanuit diverse haventjes dichtbij Split. (Kastela, Trogir, Split)
Data 2022 nog niet bekend  .
Klik hier voor de Split route

Vertrekdatum 2022 ( klik voor meer informatie )
Split Route, 2 weken
NNB

Het zuidelijkste vaargebied van Kroatië met grote groene eilanden Brac, Hvar, Vis. Of het mooie Trogir, Primosten of Rogoznica

Om de drukte in de duurdere havens te omzeilen zal er op deze route afwisselend geankerd worden of aan een mooringboei worden vastgeknoopt. Dit is evenwel ook niet altijd gratis en het is goed vooraf te weten dat havenkosten in Kroatië stevig zijn.
Eerlijk over liggelden; afhankelijk van de lengte van het door u geboekte jacht doen we u een overzicht van de actuele liggelden toekomen. Als u voorbereidt bent op de liggelden wordt het geen (onaangename) verrassing.
Een aantal plaatsen die aangedaan zullen worden zijn: Milna, Vis stad, Hvar, Palmizana, Kocula.(niet bindende route; eea afhankelijk van weersomstandigheden)

Zeilen in Kroatië

Klik hier voor de vaarroute

Marina Kastela, 1 van de mogelijke vertrekhavens, ligt in het hart van Dalmatië vlakbij Split en is het ideale uitgangspunt voor een droomvakantie! De haven heeft 400 ligplaatsen. Alle faciliteiten zijn aanwezig in deze moderne marina en op 350 meter afstand bevindt zich een supermarkt. Split airport ligt op 15 minuten afstand, de marina is hierdoor uitstekend bereikbaar.
Trogir, ACI Split en Seget Donji in Trogir zijn havens waar ook deelnemende flottielje jachten vandaan komen.

Gratis offerte aanvragen

Laat u betoveren en ga zeilen in Kroatië

Bent u benieuwd naar wat flottielje zeilen in Kroatië u allemaal te bieden heeft? Wij kunnen u alvast verklappen dat dit grenzeloos veel is! Cultuur, natuur, een smaakvolle keuken, mooi weer, Kroatië heeft voor ieder wat wils te bieden. Wij hebben ervoor gekozen om Biograd te selecteren als onze vertrekhaven voor Kornati (eilanden)route als de watervallenroute (die beide één week duren). Biograd is een zeer levendig stadje dat bekend staat om een zeer gezellige boulevard en en talloze uitstekende eetgelegenheden. Daarnaast bieden wij een reis waarbij u twee weken gaat zeilen. Hierbij doet u verschillende havens aan in het zuiden van het land, nabij Split. Eveneens een prachtige belevenis!

Gun uzelf die droomvakantie en boek direct!

Bent u al helemaal overtuigd van het plezier dat u met zeilen in Kroatië zult gaan beleven? Boek dan eenvoudig en snel uw vakantie via onze website! Eerst nog behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 43 609 0577 of mail naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Gun uzelf een onvergetelijke zeilvakantie en ga flottielje zeilen in Kroatië!
Gratis offerte aanvragen

Zeilen in Kroatië? Bekijk onze mogelijkheden

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]