Flottielje zeilen Turkije

Marmaris | Flottielje zeilen Turkije

Wilt u flottielje gaan zeilen in Turkije? Doe dan een beroep doet op de kundigheid, ervaring en het enthousiasme van Euro-Yachtcharter! Wellicht heeft u hier al kennis mee gemaakt tijdens een door ons uitgestippelde tocht in bijvoorbeeld Italië, Kroatië of Griekenland. Maar het kan ook zijn dat flottielje zeilen voor u een primeur wordt. Ongeacht uw ervaring met het fenomeen ‘flottielje’, Euro-Yachtcharter zorgt ervoor dat het zeilen in Turkije onvergetelijk wordt!

Gratis offerte aanvragen

Wat is flottielje zeilen?

We leggen u graag uit hoe flottielje zeilen in Turkije bij Euro-yachtcharter in z’n werk gaat. Om te kunnen zeilen heeft u natuurlijk een zeiljacht nodig. Die kunt u bij ons huren. En daarmee zit u altijd goed. Wij hebben namelijk uitsluitend goed onderhouden zeilboten in ons assortiment, en er zit altijd een passend exemplaar tussen. Ongeacht met hoeveel personen u wilt gaan zeilen. Natuurlijk kunt u rekenen op advies op maat, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Als u aankomt in Turkije kunt u ervoor kiezen ons uw vervoer richting startplaats Marmaris te laten verzorgen. Vervolgens krijgt u elke ochtend een briefing over de uitgestippelde route van onze eigen, zeer ervaren reisleider. Bijvoorbeeld met tips over het aanmeren. U kunt vervolgens uw dag helemaal vormgeven zoals u zelf wenst. Aan het einde van de dag ontmoet u de rest van uw flottielje weer en kunt u op ontspannen wijze ervaringen met het zeilen in Turkije uitwisselen.

Vertrekdata 2020 flottielje zeilen Turkije

Vertrekhaven Marmaris

  • 2 weken: start op zaterdag NNB

Ook voor flottielje zeilen in Turkije bent u bij Euro-Yachtcharter aan het juiste adres! Het immens grote Turkije telt meer dan 70 miljoen inwoners en vormt een cultuurscheiding tussen Azië en Europa en is daarom uitermate geschikt als vakantiebestemming. Flottielje zeilen Turkije, het aantal zeilcharters is de afgelopen jaren flink toegenomen, want de Turkse charterwateren mogen er zeker zijn. Het vaarwater in Turkije onderscheidt zich van andere charterlanden; geen eilanden van betekenis maar wel een enorme kustlijn van 7200 kilometer langs de Zwarte Zee, de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee maken Flottielje zeilen in Turkije een bijzondere ervaring.

Veel van onze klanten die al met Euro-Yachtcharter in Kroatië, Griekenland en Italië waren flottielje zeilen verleggen hun horizon en kiezen ervoor een flottielje zeilvakantie in Turkije te boeken.

Gratis offerte aanvragen

Onze voordelen op een rijtje

Vindt u het leuk om nieuwe contacten op te doen, maar wilt u niet inleveren op het gebied van vrijheid en onafhankelijkheid tijdens uw zeilvakantie? Dan is flottielje zeilen in Turkije voor u gemaakt! En als u kiest voor Euro-Yachtcharter profiteert u ook nog eens van:

  • Een goed onderhouden zeilboot
  • Advies op maat en scherpe tarieven
  • Extra opties zoals boodschappenservice
  • Zeer ervaren en enthousiaste reisleiding die altijd beschikbaar is voor hulp of tips
  • De mogelijkheid een zeiltraining te volgen voorafgaand aan uw vakantie

Direct boeken? Of eerst behoefte aan wat meer informatie?

U kunt uw plek in het flottielje waarin u Turkije gaat ontdekken direct boeken via onze site. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u eerst nog behoefte heeft aan wat extra informatie voordat u definitief besluit om in flottielje Turkije te gaan verkennen. Indien dit het geval is, kunt u ons bereiken via telefoonnummer +31 43 609 0577, of door een mailtje te sturen naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Flottielje gaan zeilen in Turkije via Euro-Yachtcharter, daar zult u zeker geen spijt van krijgen!

Gratis offerte aanvragen