Studenten Zeilvakanties

Studenten zeilvakantie

Zon, zeilen, feesten, gave clubs, mooie jachten, een betaalbare vakantie en een geweldige omgeving. Dit zijn een aantal woorden die over jouw vakantie kunnen gaan!

Al meer dan tien jaar biedt Euro-Yachtcharter zeiljachten aan in mooie oorden. Steeds vaker krijgen wij aanvragen van jongeren die met vrienden willen zeilen en willen weten wat de mogelijkheden zijn. Hier willen wij graag op inspelen.

Zeilvakantie met onze studenten roeivereniging
Mijn naam is Frederic, student bedrijfskunde in Utrecht en lid van een studenten roeivereniging. Ieder jaar kijk ik vol genoegen naar de filmpjes van “The Yachtweek”. Dikke feesten, mooie jachten, azuurblauw water en een geweldige omgeving, dat is pas een zeilvakantie. Ik zeil van jongs af aan en ook houd ik van een feestje dus hoe mooi zou het zijn om dat te combineren. Afgelopen jaar ben ik voor de vierde keer op zeilvakantie geweest in Kroatië via Euro-yachtcharter. Niet met The Yachtweek, maar stukken voordeliger en misschien ook wel leuker.
Met de super hulp en begeleiding van Euro-Yachtcharter en met de kennis van de afgelopen jaren weet ik de mooiste baaitjes en de gaafste clubs te vinden. Gewoon zelf met mijn 9 vrienden de koers bepalen en de perfecte zeilvakantie samenstellen. 

Zeilvakantie Dispuut
Mijn naam is Yasper, ik studeer geneeskunde in Amsterdam. Tot afgelopen zomer had ik nog nooit gezeild, laat staan langere tijd op een boot verbleven. Een maatje van mijn dispuut kwam met het idee om een zeilvakantie te doen in Kroatië. Zijn verhalen en avonturen spraken mij wel aan en zo geschiede. De combinatie van de rust op het water, de ene avond in een openlucht discotheek op een klein eilandje, de andere avond in een vissersdorp met alleen mijn maatjes kijkend naar de zonsondergang en een koud biertje in mijn hand maakte voor mij deze zeilvakantie tot de perfecte vakantie.

Heb je interesse om met je jaarclub, vriendgroep, dispuut, studentenhuis, commissie, verticale, ploeg of met je familie op zeilvakantie te gaan? Wil je meer informatie over bestemmingen of wil je ideeën uitwisselen met een van onze student ambassadeurs?  Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar info@www.euro-yachtcharter.nl

Informatie aanvragen