EYC business

Euro-Yachtcharter Business

Euro-Yachtcharter Business is als onderdeel van Euro-Yachtcharter.nl gespecialiseerd in de organisatie van business events op bijzondere locaties op of aan de Middellandse en Adriatische Zee.

Uw bedrijfstraining, workshop, meeting of event ten behoeve van relatiemarketing, teambuilding of incentive vindt plaats in zorgvuldig geselecteerde hotels of op een zeil- of motorjacht op unieke Mediterrane locaties.

Aan de hand van een onbegrensd scala aan mogelijkheden is het ons doel om voor uw event een passend arrangement samen te stellen. Na een persoonlijke inventarisatie van uw wensen en budget doen wij u graag een voorstel voor een onvergetelijk business event!

Referenties;

JCI Regatta

4 dagen all inclusive; zeilen, netwerken en feesten voor het goede doel was de opdracht.
Inmiddels 4 jaar op rij heeft Euro-Yachtcharter de organisatie van de JCI-Regatta voor haar rekening genomen. Op verschillende lokaties langs de Adriatische kust en eilanden hebben we een programma van 4 dagen gemaakt met elke dag volledige verzorging dwz ontbijt, lunch en diner.
Gemiddeld zeilden er 13 jachten mee en circa 100 deelnemers.
Ook de organisatie van de lustrumeditie in 2015 zal weer door euro-yachtcharter worden verzorgd met inmiddels toegezegd 15 jachten + 2 organisatiejachten en circa 140 deelnemers.

Klik hier voor een filmverslag van editie 2014

Meer informatie over de JCI-Regatta vind je op www.jci-regatta.com

Rexel
In samenwerking met BQ Yachting hebben we een incentive naar Athene georganiseerd.

Laat  ons even weten als u een van onze klanten voor een referentie wilt benaderen? Wij brengen u dan graag met de juiste persoon in contact.