Zeilvakantie Griekenland

Bent u een liefhebber van zeilen? En bent u van plan een vakantie naar Griekenland te boeken? Waarom combineert u niet het beste van twee werelden en boekt u een zeilvakantie naar Griekenland? Bij Euro-Yachtcharter kunt u op eenvoudige wijze online de keuze maken uit verschillende boten, jachten en catamarans en uw vakantie boeken naar Griekenland. Heeft u advies nodig? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Lees op deze pagina meer over zeilen en het boeken van uw zeilvakantie en wat Euro-Yachtcharter daarin voor u kan betekenen. In Griekenland kunnen wij een ruime vloot aan jachten vertegenwoordigen vanuit de verschillende vaargebieden zoals Egeïsche zee, de Cycladen, Dodecanese Eilanden, Ionische zee en de Sporaden.

Gratis offerte aanvragen

Een zeilvakantie in Griekenland om nooit te vergeten

Griekenland staat bekend om haar rijke cultuur en historie. De vele eilandjes zijn ideale plekken om met een zeiljacht aan te doen. Helder blauw water, de mooie baaien en pittoreske haventjes. ‘s Avonds genieten van een heerlijk Grieks diner met een perfect smakend wijntje. Wie wil dat nu niet! Beleef Griekenland op haar best en kies voor een zeilvakantie! Euro-Yachter biedt een ruime vloot aan jachten vanuit verschillende vaargebieden. Tevens heeft u de mogelijkheid om aan te sluiten bij een van onze flottieljes die vanuit Athene en Lefkas vertrekken.

Kiest u ook voor een zeilvakantie naar Griekenland bij Euro-Yachtcharter?

Sinds 2004 is Euro-Yachtcharter actief in de zeilvakantiebranche. Door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige vakanties, de mooiste en meest comfortabele jachten naar de mooiste plekken, hebben wij inmiddels een brede relatiekring opgebouwd. Veel mensen die eenmaal de charme van de zeilvakantie hebben ontdekt, blijven bij ons terugkomen. Zo ook voor uw zeilvakantie naar Griekenland. Maar waarom weten steeds meer mensen de vakanties van Euro-Yachtcharter eigenlijk te waarderen? Dat zetten wij voor u op een rij:

 • Jarenlange ervaring
 • Eigen Nederlandse medewerkers aanwezig op locatie in Griekenland
 • Ruime keuze uit verschillende boten, jachten en catamarans
 • Uiteraard ook voor tips en adviezen
 • Bezoekadres in Maastricht voor persoonlijk contact

U leest het: u heeft te maken met een betrouwbare, ervaren partner. Een vakantie boeken bij Euro-Yachtcharter staat garant voor zekerheid, kwaliteit en service. Zelf ervaren? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens!

In de zomermaanden heeft u de mogelijkheden om aan te sluiten bij een van onze flottieljes die vanuit Athene en Lefkas vertrekken.
Gratis offerte aanvragen

Zeilvakantie Griekenland

Waarom zeilvakantie Griekenland boeken bij Euro-Yachtcharter?

 • Geen bijkomende boekings- of reserveringskosten
 • Aangesloten bij SGR (alleen voor Nederlandse klanten!)
 • Als enige zeiljacht verhuur agent bieden wij ook financiële zekerheid voor Belgische en Duitse klanten middels onze certificering door Yacht-Pool International; de aanbetaalde reisgelden altijd verzekerd!
 • Jarenlange ervaring; sinds 2004 actief in zeilvakanties
 • Eigen Nederlandse enthousiaste medewerkers op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Bezoekadres kantoor Maastricht voor persoonlijk contact en reisplanning
 • Wij denken graag mee over je reisplanning en geven tips & tricks
 • Leuke kids flottieljes in de zomermaanden
 • Officieel partner van Kroatisch Verkeersbureau
Geen risico waarborgsom!

Indien je als huurder van een zeil- of motorschip, schade aan het gehuurde schip veroorzaakt, word je hiervoor aansprakelijk gesteld. (maximaal de hoogte van de waarborgsom)
Bij Euro-Yachtcharter kun je de bij uw vertrek betaalde waarborgsom echter gemakkelijk verzekeren. Het tarief voor deze verzekering bedraagt € 47,-of € 93,- excl. assurantiebelasting (afhankelijk van het soort jacht) en wordt ondergebracht bij Unigarant Verzekeringen.
Belangrijk en uniek aan deze verzekering is dat de eventuele gevolgschade standaard is meeverzekerd!

Boek snel uw vakantie!

Hebben wij u weten te enthousiasmeren voor een onvergetelijke zeilvakantie bij Euro-Yachtcharter? Dan komen wij graag met u in contact! Bel ons op telefoonnummer +31 43 609 0577 of mail naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Graag vertellen wij u meer zodat u uw zeilvakantie naar Griekenland kunt gaan boeken!

Gratis offerte aanvragen