Wat is meezeilen?

Wat is Meezeilen?

Wat is Meezeilen vraag u zich af? Meezeilen is geschikt voor iedereen! Het woord zegt het eigenlijk al. U zeilt mee op een van de comfortabele jachten van Euro-Yachtcharter. Wanneer u wilt relaxen, genieten van de zon, een boekje lezen laat u het besturen van het jacht over aan de schippers van Euro-Yachtcharter. Natuurlijk kunt u onze ervaren schipper ook een handje meehelpen.  Voel de adrenaline wanneer u het grootzeil hijst en voel hoe de wind ervoor zorgt dat het jacht meer snelheid maakt. Actief of relaxed onderuit gezakt; u bepaalt zelf hoe uw zeilvakantie eruit komt te zien.

Tijdens de dagtochten kunt u veel opsteken over het actief meezeilen, het manoeuvreren en alles wat bij het op pad gaan met een zeiljacht komt kijken. De schipper zal u hier veel over kunnen vertellen en kan ook inschatten welke trainingen en cursussen er nodig zijn om in de toekomst zelfstandig zeilvakanties te kunnen ondernemen.

U kunt ook meezeilen op het flottielje moederschip van Euro-Yachtcharter in Kroatië en Griekenland. Relaxen is iets dat wel degelijk kan, voor diegenen die wat meer over zeilen te weten willen komen zijn er genoeg mogelijkheden om deze kennis op te doen op een van onze jachten. De schipper zal een helpende hand bij het manoeuvreren zeker kunnen waarderen!

Gratis offerte aanvragen