Flottielje zeilen Griekenland

Flottielje zeilen in Griekenland?

Flottielje zeilen in Griekenland is de ideale vakantie voor iedereen die graag nieuwe mensen ontmoet, maar tegelijkertijd veel waarde hecht aan vrijheid en ongedwongenheid. En die van zeilen in een adembenemende omgeving houdt natuurlijk. Wilt u daarbij de zekerheid dat uw vakantie uitstekend is georganiseerd? En vindt u het fijn om altijd de beschikking te hebben over ervaren reisleiding die open staat voor tips en hulp? Ga dan flottielje zeilen via Euro-Yachtcharter! De afgelopen jaren hebben wij inmiddels voor talrijke mensen een onvergetelijke vakantie verzorgd. Lees snel verder en ontdek alles over Flottielje zeilen in Griekenland!

Gratis offerte aanvragen

Flottielje zeilen Griekenland
Griekenland is een vakantieland bij uitstek en geldt als de bakermat van het Europese charteren. Het boeiende verleden, het cultureel erfgoed, de honderden eilanden en het bijzonder aangename klimaat maken het land sinds jaar en dag tot een onuitputtelijke bron voor elke vorm van vakantie. De Grieken pikten het charteren snel op toen het verhuren van jachten in zwang raakte en inmiddels een chartervloot van om en nabij 3000 jachten in alles soorten en maten. Flottielje zeilen Griekenland.

Voor ieder wat wils

Flottielje zeilen in Griekenland betekent een perfecte balans tussen samen op pad zijn en genieten van individuele vrijheid. U zet met uw (van Euro-Yachtcharter gehuurde) zeilboot dagelijks koers richting een door ons zorgvuldig uitgekozen bestemming. Dit doet u samen met de andere boten die behoren tot uw flottielje. U bepaalt echter helemaal zelf hoe uw dagen in Griekenland eruit zien. Wellicht doet u niets liever dan zeilen en wilt u uw vakantiedagen hier volledig aan wijden. Liever zwemmen, snorkelen, zeeschildpadden spotten of pittoreske dorpjes aan de kust ontdekken? Het kan allemaal. En ‘s avonds kunt u onder het genot van een hapje en een drankje met de andere zeilers die tot uw flottielje behoren gezellig tips en ervaringen uitwisselen.

In flottielje Griekenland ontdekken: onze routes

Op basis van jarenlange ervaring met flottielje zeilen in Griekenland, hebben wij een aantal schitterende routes voor u geselecteerd. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om vanuit Athene gedurende één of twee weken de Saronische en Argolische golf te ontdekken. Of kies ervoor door de Cycladen te zeilen, een imponerend vaargebied vol met eilanden die de moeite meer dan waard zijn. Bent u een beginnende zeiler? In dat geval is de route die wij vanuit Lefkas in de Ionische Zee hebben uitgestippeld ideaal voor u: korte zeilafstanden, lage golven en over het algemeen zeer rustig weer zorgen voor een zeer ontspannen zeilvakantie!

Athene | Flottielje zeilen Griekenland

flottielje zeilen Griekenland

 

Vertrekdata voorjaar Griekenland, Athene Cycladen ( klik voor meer informatie )
Vertrekdata voorjaar Griekenland, Athene, Saronische en Argolische golf ( klik voor meer informatie )
Vertrekdata Zomervakantie Griekenland 2018, Athene - Athene (Cyclades) ( klik voor meer informatie )
Vertrekdata Zomervakantie Griekenland 2018, Saronische Golf ( klik voor meer informatie )
Vertrekdata Zomervakantie Griekenland 2018, Athene - Kos ( klik voor meer informatie )

 

Kaart Athene Route

Lefkas | Flottielje zeilen Griekenland

flottielje zeilen Griekenland

Vertrekdata Zomervakantie 2018 Griekenland, Lefkas ( klik voor meer informatie )
Gratis offerte aanvragen
Flottielje zeilen Saronische en Argolische golf ( vanuit Athene )

Lees hier het dagboek van een van de deelnemers aan deze flottielje route in Griekenland in 2011.

Dagboek Flottieltje zeilen in Griekenland ( klik voor meer informatie )
Gratis offerte aanvragen

Flottielje zeilen Griekenland, Ionische Zee ( vanuit Lefkas )

De Ionische Zee ligt helemaal in het westen van Griekenland. Op slechts 70 mijl van Italië. De zomer komt hier later op gang dan in bijvoorbeeld de Dodekanesos, maar vanaf begin juni is het er al heerlijk varen. Met relatief korte vaarafstanden is het bij uitstek een goed vaargebied voor beginnende zeezeilers. Zwaar weer is hier zeldzaam en de golfhoogtes zijn ook relatief laag. In de Ionische Zee zijn ook ontelbare kleine en mooie baaien waar je goed kunt ankeren voor de lunch of om even te zwemmen. De eilanden die zuidelijk van de luchthaven Preveza liggen zijn de volgende: Lefkas, Meganisi, Kastos, Kalamos, Ithaka, Kefallinia en Zakinthos.

Dagboek flottieltje zeilen vanuit Lefkas ( klik voor meer informatie )
Gratis offerte aanvragen

 

Skiathos | Flottielje zeilen Griekenland

Vertrekdata Zomervakantie Griekenland 2018, Skiathos ( klik voor meer informatie )

 

Kos | Flottielje zeilen Griekenland

Vertrekdata Zomervakantie Griekenland 2018, Kos ( klik voor meer informatie )

Boek direct!

Al zin om te zeilen in Griekenland? Boek dan direct uw vakantie in Griekenland. Bellen of mailen voor meer informatie over in flottielje varen in Griekenland mag natuurlijk ook. Dat kan via +31 43 609 0577 of info@euro-yachtcharter.nl. Wij maken flottielje zeilen in Griekenland tot uw droomvakantie!

Gratis offerte aanvragen