Uw Vakantie

Wij bieden een top-service en staan altijd met raad en daad voor u klaar om u een zorgeloze zeilvakantie te bezorgen. Wij bieden een aantal extra´s die u bij andere aanbieders niet tegenkomt:

Vaste contactpersoon: na boeking van uw zeilvakantie wijst euro-yachtcharter.nl u een vaste contactpersoon toe die u vóór, tijdens en na uw vakantie in Kroatië of Griekenland voor al uw vragen kunt aanspreken.

Aanvullende reisinformatie: wij geven tips & tricks voor de diverse bestemmingen in Kroatië en Griekenland, vaarroutes en informatie aangaande uw heen- en terugreis en eventuele overnachtingsmogelijkheden.

Reddingsvesten voor de kinderen gratis: vanzelfsprekend zijn op al onze zeiljachten en motorjachten altijd voor alle volwassenen reddingsvesten aanwezig. Euro-Yachcharter.nl heeft echter ook, zonder meerkosten, reddingsvesten voor de kleintjes. Van tevoren leeftijd en gewicht doorgeven en bij aankomst liggen de reddingsvesten voor u klaar op de boot, dit scheelt weer in de veelal beperkte bagageruimte op een schip!

Veiligheidsnet gratis: zonder meerkosten voorzien wij uw zeiljacht rondom van een veiligheidsnet tussen de zeereling. Hierdoor is het extra veilig voor de allerkleinsten en uw huisdieren. Wanneer u bij boeking doorgeeft hiervan gebruik te willen maken zorgen wij dat het net bij uw aankomst reeds op het zeiljacht gemonteerd is!

Boodschappenservice: op verzoek zet euro-yachtcharter bij aankomst in Kroatië of Griekenland alle door u opggegeven boodschappen op de boot klaar!

Schipper service: Heeft u weinig tot geen ervaring dan is dat bij euro-yachtcharter.nl ook geen probleem! U laat het sturen en manouvreren van uw motor- of zeiljacht liever over aan een ervaren schipper die u de mooiste ankerplekken en baaien in Kroatië en Griekenland laat zien. U kunt dan gebruik te maken van de schipper service. Informeer hierna bij euro-yachtcharter.nl!