Zeilvakantie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zeilvakantie? ; Zeiljacht huren!

Wilt u op zeilvakantie en graag een zeiljacht huren om dit mogelijk te maken?
Euro-Yachtcharter is al sinds 2004 actief in de vaarvakantiemarkt en vooral gespecialiseerd in bemiddeling bij huur van jachten, maar ook in bijvoorbeeld flottielje zeilen. Zelf hebben we elk hoekje van de Noordzee en Delta vanuit de zeilboot gezien en bedacht dat het leuk zou zijn als hier mee mensen van konden genieten. Euro-Yachtcharter maakt zeilvakanties mogelijk naar Kroatië, Griekenland, Italië en Ibiza. De prachtige bestemmingen in het zuiden van Europa lenen zich uitstekend om een mooie vakantie met de zeilboot mee te maken. Het is onze missie om voor een uitstekende prijs kwalitatief hoogwaardige zeilboten te verhuren.

Gratis offerte aanvragen

Zeiljacht huren voor dé ultieme zeilvakantie

Het huren van een zeiljacht is heel eenvoudig en kan direct via de website. Heeft u eerst een vraag? Dan kunnen wij deze zowel telefonisch als per mail beantwoorden. Graag onderzoeken wij in welk gebied u graag een zeiljacht huurt en vervolgens bepaalt u op welke manier u de vakantie beleeft. Wilt u met 2 tot 11 personen een zeilvakantie beleven? Vul dan in dat u 2 tot 5 hutten nodig heeft zodat iedereen plaats op de zeiljacht heeft.

Onze mogelijkheden:

Waarom Euro-Yachtcharter?

Wij bieden altijd de beste prijs en zijn hiertoe door een aantal strategische samenwerkingen met buitenlandse partners in staat. We kunnen dit door een lage kostenstructuur waarmaken en daardoor is er voor de beurs van iedere klant een mooie zeilvakantie mogelijk. Alle chartervloten zijn persoonlijk door ons bekeken en daardoor weten we precies waar u mooie een vakantie kunt beleven en van welke jachten u beter af kunt blijven.
Bekijk de reacties en tips van onze klanten!
Bel ons op +31 43 609 05 77 of mail naar info@www.euro-yachtcharter.nl om direct een aanvraag te doen.
Het aanvragen van een offerte voor een jachthuur is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]