Zeilvakantie Italië

Een mooie zeilvakantie in Italië?

Ziet u het al voor u? Een zeilvakantie naar Italië, vanuit een luxe en comfortabel jacht? Genieten van de mooiste plekken die Italië rijk is en zeilen van plek naar plek. Kies dan voor een zeilvakantie van Euro-Yachtcharter. Bij ons kunt u de mooiste boten, zeiljachten en catamarans huren. Tegen een zeer voordelige prijs. Wij zijn gespecialiseerd in zeilvakanties en kunnen u als geen ander adviseren over uw vakantie naar Italië. U kiest toch zeker ook voor de nummer 1 in de verhuur van zeiljachten? Juist, dan kiest u voor Euro-Yachtcharter! Op deze pagina leest u meer over wat wij op het gebied van zeilvakanties naar Italië kunnen betekenen.

Gratis offerte aanvragen

Ons aanbod zeilvakantie Italië

Wat is er nu mooier dan het schipperen van je eigen jacht? Onder de Mediterraanse zon zeilen langs de magnifieke kustlijnen van Italië, ankeren in een prachtig heldere baai, aanleggen in een pittoresk vissershaventje. Met je ‘eigen’ schip bepaal je je eigen koers, alleen of met andere zeilvakantie Italië gangers in een flottielje! De rijke historie, de verfijnde cultuur en de heerlijke Italiaanse keuken. Zomaar een aantal redenen waarom veel Nederlanders ieder jaar weer voor een vakantie naar Italië kiezen. Om van de prachtige natuur maar niet te spreken. Maar waarom kiest u niet eens voor wat anders? Het Italiaanse land ontdekken vanaf het water? Een zeilvakantie is dan de ideale manier! U kunt gaan en staan waar u wilt, en leert het land op een geheel andere manier kennen. Euro-Yachtcharter laat u graag kennismaken met onze kwalitatief hoogwaardige zeilvakanties.
In de zomermaanden biedt Euro-Yachtcharter flottieljebegeleiding aan vanuit Salerno Italië. 1 week of 2 weken.

Kijk voor meer informatie op onze flottieljepagina’s.

Euro-yachtcharter.nl is dé partner voor uw vaarvakantie in Kroatië, Griekenland, Italië en Turkije. Bij euro-yachtcharter.nl boek je een zeilvakantie, motorjacht of je vaart mee met een van onze flottieljes. Euro-yachtcharter.nl werkt samen met een groot aantal gerenommeerde chartermaatschappijen op lokatie in Kroatië, Griekenland, Turkije en Italië. Op deze manier hebben wij toegang tot een groot aantal jonge, moderne en comfortabele zeiljachten, motorjachten en catamarans met een zeer complete uitrusting voor een eerlijke prijs. Wil je liever niet alleen zeilen? vaar dan met ons mee op een zeiljacht met schipper of beman zelf een zeiljacht in onze flottielje.

Waarom zeilvakantie Italië boeken bij Euro-Yachtcharter?

Euro-Yachtcharter is al sinds 2004 actief in de branche die zeilvakanties heet. In de loop der jaren hebben wij dan ook een flink aantal waardevolle relaties opgebouwd. Relaties met tevreden klanten die bij ons terugkeren voor hun zeilvakantie. Maar ook relaties met vele charterbedrijven. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en bieden onze jachten voordelig en realtime aan. De jachten die u op onze website ziet staan, zijn dus ook daadwerkelijk beschikbaar. Al met al heeft u dus te maken met een ervaren, betrouwbare partner met alle kennis en kunde om u het zeilen naar Italië onvergetelijk te maken!

 • Geen bijkomende boekings- of reserveringskosten
 • Aangesloten bij SGR (alleen voor Nederlandse klanten!)
 • Als enige zeiljacht verhuur agent bieden wij ook financiële zekerheid voor Belgische en Duitse klanten middels onze certificering door Yacht-Pool International; de aanbetaalde reisgelden altijd verzekerd!
 • Jarenlange ervaring; sinds 2004 actief in zeilvakanties
 • Eigen Nederlandse enthousiaste medewerkers op locatie
 • 24/7 bereikbaar
 • Bezoekadres kantoor Maastricht voor persoonlijk contact en reisplanning
 • Wij denken graag mee over je reisplanning en geven tips & tricks
 • Leuke kids flottieljes in de zomermaanden

Geen risico waarborgsom!

Indien je als huurder van een zeil- of motorschip, schade aan het gehuurde schip veroorzaakt, word je hiervoor aansprakelijk gesteld. (maximaal de hoogte van de waarborgsom)
Bij Euro-Yachtcharter kun je de bij uw vertrek betaalde waarborgsom echter gemakkelijk verzekeren. Het tarief voor deze verzekering bedraagt € 47,-of € 93,- excl. assurantiebelasting (afhankelijk van het soort jacht) en wordt ondergebracht bij Unigarant Verzekeringen.
Belangrijk en uniek aan deze verzekering is dat de eventuele gevolgschade standaard is meeverzekerd!

Gratis offerte aanvragen

Uw vakantie, uw voordeel

Kiest u voor Euro-Yachtcharter voor uw zeilvakantie naar Italië, dan kiest u voor:

 • Eenvoudig zoeken en boeken via onze website
 • Wij geven u de keuze uit verschillende boten, jachten en catamarans
 • Wij geven tevens zeiltrainingen ter voorbereiding van uw vakantie
 • Wij verzorgen tevens uw boodschappenservice aan boord
 • Wij hanteren altijd de voordeligste prijzen

Enthousiast? Boek snel!

Hebben wij u weten te enthousiasmeren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar: +31 43 609 0577 of te mailen naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Wij helpen u graag op weg voor uw zeilvakantie naar Italië!

Gratis offerte aanvragen