Over Ons

Over euro-yachtcharter.nl

Euro-yachtcharter.nl is sinds 2004 actief op de vaarvakantiemarkt. Van huis uit enthousiaste watersporters die met veel plezier elk hoekje van de Noordzee en Delta bezeilden. In 2002 zijn wij gestart met de import van zeiljachten uit Kroatië en hebben sindsdien waardevolle relaties opgebouwd met vele charterbedrijven.
De omgeving, het land, het kristalheldere water sprak ons direct aan, betoverde! Toen in 2004 enkele agentschappen van gerenommeerde bedrijven aan ons werden aangeboden, zijn wij met ons concept gestart.

Missie

Euro-yachtcharter.nl is de beste online aanbieder van vaarvakanties. Altijd de beste prijs voor de beste kwaliteit. Wij streven naar een vooraanstaande positie op de Europese markt binnen 5 jaar op basis van onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien willen wij onze klanten vaarvakanties op elke bestemming ter wereld bieden.

Visie

Wij bieden altijd de beste prijs! Wij zijn in staat de prijs van onze diensten laag te houden door het vormen van strategische partnerships met lokale chartermaatschappijen en het aanbieden onze vaarvakanties via internet. Dit resulteert in een lage kostenstructuur, die terug komt in de prijs en dus in de beurs van onze klant!

Inmiddels vertegenwoordigen wij een groot aantal chartervloten aan de Adriatische en Middellandse Zee die allemaal door ons persoonlijk zijn bezocht;  we willen namelijk weten waar we onze klanten naartoe sturen. We werken met plezier aan uw vakantie en willen dat nog jaren blijven doen! Dat kan alleen als we goede kwaliteit leveren en op die manier ervoor zorgen dat klanten bij ons terugkomen en hun vrienden en kennissen met een gerust hart naar ons toe kunnen sturen.
Bekijk eens de reacties & tips van onze klanten en aarzel niet vragen te stellen. Wij helpen u graag op pad! Fijne vakantie!

Team Euro-Yachtcharter