Certificaten

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde jachten onder de garantie van SGR.

sgr

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde geld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Vraag altijd bij uw boeking om het Yacht-Pool Certificaat!
Alléén dan is uw aanbetaalde reisgeld in goede handen!

Hoe werkt het?

Wanneer u een jacht via bemiddeling van euro-yachtcharter boekt dan wordt er een aanbetaling van u verlangd. Tot het moment van aanvang van de huurperiode van de accomodatie verkeert u in het ongewisse of deze aanbetaling veilig is en ook voor uw jachthuur is aangewend.
Aanbieders van bemiddeling van jachthuur, zoals Euro-Yachtcharter, kunnen alleen door Yacht-Pool gecertificeerd worden na uitgebreide audit van haar financiële status.

Wanneer bemiddelaar euro-yachtcharter danwel de contract partij in het buitenland failliet gaat dan staatSGR en/of  Yacht-Pool garant voor uw (aan)betaling. Wel een geruststellende gedachte als je in ogenschouw neemt dat een jacht al gauw enkele duizenden euro’s kost.

Check hier ons lidmaatschap op de website van SGR, klik.

Ook zijn wij door Yacht-Pool international gecertificeerd.           yachtpool

Belangrijk voor Duitse en Belgische klanten!

Yacht-Pool garantiefonds huurgelden; uw aanbetaalde jachthuur verzekerd

Welke bedrijven zijn Yacht-Pool gecertificeerd?

Het is eenvoudig op de website van Yacht-Pool te controleren welke agenten gecertificeerd zijn;
Klik hier voor de lijst, wij staan op alfabet bij de “E”