Boot huren Griekenland

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een boot huren in Griekenland?

Heeft u de knop doorgehakt en wilt u voor uw vakantie een boot gaan huren in Griekenland? Doe dan een beroep op Euro-Yachtcharter! Al sinds 2004 zijn wij hét adres voor de mooiste vaarvakanties. Per jacht kunt u de kust van Griekenland op ongeëvenaarde wijze ontdekken. Het mooie van Euro-Yachtcharter is dat wij een ruime vloot aan jachten vertegenwoordigen. Met deze boten kunt u verschillende prachtige Griekse vaargebieden verkennen, waaronder de Cycladen en de Dodecanese Eilanden. Wij weten als ervaren watersporters hoe belangrijk een goede service is bij het huren van een boot. Daarom bieden wij ook vele extra’s voor onze klanten. Wij regelen onder andere een boodschappenservice en gratis zwemvesten voor de kinderen. Hierdoor weet u zeker dat u van een zorgeloze vakantie kunt genieten! Wilt u graag een boot huren in Griekenland? Lees snel verder voor meer informatie over ons aanbod!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een stoomcursus voor op reis

Voordat u daadwerkelijk uw boot gaat huren in Griekenland, kunt eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. U stelt ons op de hoogte van al uw wensen en behoeftes op uw vakantie. U kiest bijvoorbeeld het type boot waar u meer wilt varen. Op basis daarvan doen wij u een scherp aanbod. De volgende stap is het boeken van uw reis. Dit is bijzonder eenvoudig met de functie ‘zoek en boek’ op onze website. Deze tool laat u alle beschikbare bestemmingen en jachten in Griekenland zien. Handig toch? Voordat uw droomreis daadwerkelijk begint, organiseren wij bovendien een speciale optionele voorbereidende training. Tijdens deze dag wordt u zowel theoretisch als praktisch klaargestoomd voor uw reis. Hierdoor weet u zeker dat u een onbezorgde vakantie tegemoet gaat en optimaal kunt genieten van een boot huren in Griekenland.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Waarom uw boot in Griekenland bij ons huren?

U heeft besloten dat u graag een boot wilt huren in Griekenland. Waarom zou u uw boot huren via Euro-Yachtcharter? Bijvoorbeeld vanwege onze service en talrijke extra opties. Kijkt u maar eens:

  • Geen bijkomende boekings- of reserveringskosten
  • Indien gewenst kunnen wij de transfer vanaf het vliegveld regelen
  • Wij helpen u bij de reisplanning
  • Enthousiaste medewerkers op locatie
  • Voor persoonlijk contact hebben wij een bezoekadres in Maastricht

En dit alles ook nog eens tegen een ongeëvenaarde prijs![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1486547923260{padding-top: 45px !important;}”][vc_column_text]Boot huren Griekenland[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bel met ons enthousiaste team

Een boot huren in Griekenland was met onze hulp nog nooit zo makkelijk! Eindelijk die prachtige Griekse kust ontdekken? Neem dan snel contact op met ons enthousiaste team door te bellen naar +31 43 609 0577. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Een boot huren in Griekenland, leuker kan toch niet?

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]