Boot huren Italië

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Uw droomreis begint bij Euro-Yachtcharter

Altijd al een boot willen huren in Italië? De mediterrane wind door uw haren voelen en genieten van de verkoelende zee? Bij Euro-Yachtcharter kunnen wij uw droom waarmaken. Al sinds 2004 bieden wij reizen naar onder andere Kroatië, Griekenland en dus Italië. U ontdekt per boot de prachtige baaien en zeeën van deze fantastische landen. Onze passie voor het water is groot, en als fanatieke watersporters hebben wij al vele zeeën bevaren. Wij weten dan ook precies wat belangrijk is wanneer u het water wilt gaan trotseren. Zeer kundig advies is echter slechts een van onze vele kernkwaliteiten. Wij kunnen onze kwaliteit bijvoorbeeld ook waarborgen doordat wij ieder jacht bij onze Italiaanse charterhavens persoonlijk bezoeken en inspecteren. Daarnaast kunt u rekenen op een bijzonder goede service als u bij ons een boot gaat huren. Dit zijn geen loze woorden, maar dit ziet u daadwerkelijk terug in de vele extra’s die wij bieden. Lees maar verder!

Gratis offerte aanvragen [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze services bij het huren van een boot

Welke services kunnen wij bieden wanneer u bij ons een boot gaat huren in Italië? Een van de extra’s die wij onze klanten kunnen bieden, is de boodschappenservice. Wanneer u op reis bent, heeft u niet altijd zin om uw boodschappen te doen in een onbekende Italiaanse supermarkt. Op zo’n moment kan onze boodschappenservice uitkomst bieden. Bij aankomst op uw jacht staan de boodschappen voor u klaar. U hoeft uw tijd alleen maar te besteden aan de dingen die u echt wilt doen. Een tweede service die wij bieden is aanvullende reisinformatie. Met onze tips en tricks bent u volledig voorbereid op uw vaarreis. Bovendien organiseert Euro-Yachtcharter ook een (optionele) voorbereidende training voor alle klanten die bij ons een boot huren. Deze training beslaat een hele dag. ‘s Ochtends krijgt u een theorietraining en ‘s middags praktijkervaring. Zo kunt volledig voorbereid op reis.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Voor ieder wat wils

Heeft u besloten Italië vanaf het water te gaan ontdekken? Dan kunt u nu een keuze maken voor het type jacht dat u wilt huren. Hier een aantal soorten die wij in onze collectie hebben.

  • Zeiljachten
  • Motorjachten
  • Catamarans
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1486547979418{padding-top: 45px !important;}”][vc_column_text]Boot huren Italië[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u direct boeken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kan eenvoudig via onze site. Natuurlijk kunt u voor informatie ook bellen, en wel via +31 43 609 0577. E-mails ontvangen wij graag op info@www.euro-yachtcharter.nl. Een boot huren in Italië is nog nooit zo makkelijk geweest!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]