Boot huren Kroatië

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Boot huren in Kroatië? Verken de zeeën met Euro-Yachtcharter

Heeft u altijd de droom gehad om een zeilboot te huren in Kroatië? Genieten van de helderblauwe baaien en pittoreske haventjes? Bij Euro-Yachtcharter kunt u uitstekend terecht wanneer u een boot wilt huren om de Kroatische kusten te ontdekken. Op basis van onze jarenlange ervaring als fanatieke watersporters weten wij de beste plekjes en de mooiste bezienswaardigheden in Europa te vinden. Wij willen u graag helpen bij het vinden van deze pareltjes wanneer u een boot bij ons huurt. Uitmuntende service en hoogwaardige productkwaliteit zijn twee belangrijke pijlers waar het succes van ons bedrijf op rust. Zo is iedere boot bij onze charterbedrijven persoonlijk bezocht en geïnspecteerd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze jachten waarborgen. Wilt u ook een boot huren in Kroatië? Lees dan snel verder!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vaar met uw boot langs de hoogtepunten van Kroatië

Wij hebben het huren van een boot heel makkelijk gemaakt met de online functie ‘zoek en boek’. Hiermee kunt u eenvoudig kijken welke bestemmingen en boten nog beschikbaar zijn. Welke boten kunt u allemaal bij ons huren wanneer voor onze vaarvakanties kiest? Wij hebben onder andere catamarans, zeiljachten, motorjachten en megajachten in onze collectie. Voor iedere behoefte is er een jacht waarmee u de kust van Kroatië kunt verkennen. En die kust is zeker de moeite waard. Het land kent namelijk een enorme diversiteit aan flora en fauna. De baaien zijn als een paradijs waar een serene rust heerst. Daarnaast is het landschap heel divers. Van middeleeuwse stadjes en hoge bergen tot rotspartijen met enorme watervallen, alles kun je tegenkomen in dit mooie land. Een boot huren in Kroatië is en langs deze mooi plekken varen is een unieke vakantie! Lees snel verder en ontdek hoe wij uw vakantie nog beter maken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Een boot huren bij Euro-Yachtcharter

Bent u al overtuigd van Euro-Yachtcharter? Wij zetten graag nog een aantal redenen op een rijtje die maken dat u zich aan ons zeker geen buil zult vallen:

  • 24/7 bereikbaar
  • Officieel partner van het Kroatisch Verkeersbureau
  • In de zomermaanden leuke flottieljes voor kinderen
  • Geen bijkomende boekings- of reserveringskosten
  • Tips en tricks van onze adviseurs
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Boot huren Kroatië[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een boot huren in Kroatië?

Wacht niet langer, maar neem contact op met ons enthousiaste team! Bel snel naar +31 43 609 0577. Ook mailen mag. Dat kan naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Of boek direct via onze site. Een boot huren in Kroatië wordt een feest met onze hulp!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]