Boot huren Mallorca

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vertrouw op onze ervaring!

Als u een boot wilt huren op Mallorca, gaat u natuurlijk niet met de eerste beste aanbieder in zee. U wilt er namelijk zeker van zijn dat uw droomvakantie in het water valt, omdat u er bij aankomst op het eiland ontdekt dat uw boot niet beschikbaar is of niet voldoet aan de kwaliteit die u was beloofd. Gelukkig kunt u altijd vertrouwen op Euro-Yachtcharter. Al sinds 2004 staan wij bekend om onze meer dan uitstekende boten, super service en scherpe tarieven. Wat dit in de praktijk betekent als u via ons gaat huren op Mallorca? U leest het hieronder! Maar laten we eerst eens Mallorca onder de loep nemen. Wat maakt dit nu zo’n aantrekkelijke plek om een boot te huren?

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een geliefd eiland

Er zijn maar weinig locaties zo geschikt om vanaf het water te verkennen als Mallorca. De ruige natuur met onder meer de karakteristieke steile kliffen maakt het uitzicht vanaf het water adembenemend mooi. Dan hebben we het nog niet eens over het klimaat, want dat is bijna altijd geschikt om te varen. Het rustige, heldere water en de aangename temperaturen zorgen er bovendien voor dat ook zwemmen en snorkelen zeer geliefde activiteiten zijn rond het eiland. Genoeg gevaren? Meer uw boot dan aan in één van de vele jachthavens. De talloze restaurantjes en het bruisende nachtleven wachten op u![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Een jacht huren op Mallorca: de mogelijkheden

Wilt u een boot huren en houdt u ervan iets te kiezen te hebben? Dat komt goed uit! Bij ons kunt u namelijk terecht voor onder meer:

  • Een zeiljacht
  • een motorjacht
  • Een catamaran
  • De organisatie van business events op het water
  • Zeilen in flottielje

Al onze schepen zijn persoonlijk door ons bekeken, zodat wij u de garantie van een uitstekend onderhouden boot op Mallorca kunnen bieden. Natuurlijk zijn onze kundige medewerkers uitstekend in staat u advies op maat te bieden, zodat u altijd het type vaartuig zult huren dat het beste aansluit op uw wensen, reisgezelschap en budget! Neem daarvoor eens contact op met onze kundige medewerkers via onderstaande gegevens.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1486544840798{padding-top: 73px !important;}”][vc_column_text]Boot huren Mallorca[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze mogelijkheden

Uw eigen boot op Mallorca. Klinkt als een droom? Wij maken deze werkelijkheid! Via onze site kunt u direct huren of een scherpe offerte aanvragen. Voor meer informatie belt of mailt u ons via +31 43 609 0577 of info@www.euro-yachtcharter.nl. Een boot huren op Mallorca doet u onbezorgd via Euro-Yachtcharter!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]