Boot huren Turkije

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een vaarvakantie bij Euro-Yachtcharter

Als u een boot wilt huren in Turkije, dan kunt u het beste aankloppen bij Euro-Yachtcharter. Want als u besluit bij ons een boot te huren, dan haalt u zeker het meeste uit uw verblijf in Turkije! Dankzij ons kunt u onbezorgd genieten van de prachtige kustlijn en het helderblauwe water. Al sinds 2004 zijn wij de organisatie die u droomvakantie per boot kan realiseren. Wij weten keer op keer topkwaliteit te leveren door kundige adviezen op maat te geven en onze jachten persoonlijk te bezoeken. Naast kwaliteit zijn wij ons bewust van het belang van een goede service bij het huren van een vaartuig. En ook daarvoor zit u bij ons goed! Zo kunnen onder meer een boodschappenservice en een schipperservice bijdragen aan die zorgeloze vakantie waar u van droomt. Boek direct online of lees verder voor meer informatie!

Gratis offerte aanvragen [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een speciale trainingsdag

Een boot huren in Turkije is bij ons eenvoudig met de hulp van de online functie ‘zoek en boek’. Met deze tool ziet u alle beschikbare datums, bestemmingen en boten. Verder kunt u volledig uw wensen en behoeftes aangeven, zodat uw droomreis werkelijkheid kan worden. Wij zorgen voor een mooie scherpe prijs, zodat u niet te veel betaalt. Als u eenmaal geboekt heeft, organiseert Euro-Yachtcharter een (optionele) trainingsdag. Tijdens deze training wordt u volledig klaargestoomd voor u reis. U krijgt een theorietraining en praktijktraining op het water. Zo kunt u zorgeloos uitvaren. Nog steeds niet helemaal zeker over uw vaarkunsten? U kunt er bij ons ook voor kiezen om flottielje te zeilen. Hierbij heeft u de mogelijkheid ervaringen en tips met anderen uit te wisselen, maar bestuurt u toch uw eigen jacht. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Een boot huren bij ons

Wat voor type boten kunt u huren voor uw reis? Naast het flottielje zeilen heeft u een ruime keuze uit verschillende jachten en boten. Voor ieder is er wat wils. De een gaat voor een echte zeilvakantie, terwijl de ander liever van meer luxe geniet tijdens zijn of haar reis. Hier een aantal mogelijkheden op een rij.

  • Motorjachten
  • Megajachten (inclusief bediening)
  • Catamarans
  • Zeiljachten
  • Ook business events op het water zijn te realiseren
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1486547834181{padding-top: 45px !important;}”][vc_column_text]Boot huren Turkije[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kom in contact met onze organisatie

Wij willen graag helpen om uw droomvakantie in Turkije waar te maken! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Verder kunt ook bellen naar +31 43 609 0577 voor meer informatie. Mailen mag naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Dankzij ons wordt een boot huren in Turkije ook voor u werkelijkheid!

Gratis offerte aanvragen [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]