Bootverhuur Kroatië

Bootverhuur Kroatië, geniet van een heerlijke vakantie in Kroatië

Bootverhuur Kroatië

Kroatië is de ideale bestemming om te ontdekken per boot. Rondvarend langs imposante rotsen, kliffen en oude forten. De milde temperaturen en kalme wateren van de Adriatische Zee maakt Kroatië tot een zeer geliefd land om een boot te huren. Ontdek enkele van de duizenden eilanden met uw familie of vrienden op een boot. Door de vele stille baaitjes, verlaten strandjes en schattige dorpjes van de Dalmatische eilanden is Kroatië een van de meest geliefde plekken om rond te varen en een boot te huren.

Kroatië is een land met hoge bergen en uitgestrekte stranden. Het doorbrengen van de vakantie zorgt voor een complete ervaring. Het afgelopen jaar is Kroatië uitgegroeid tot een van de populairste Europese bestemmingen. Niet alleen de hoofdstad Zagreb, maar vooral ook de kuststeden zoals Zadar, Split, Sibenik en Dubrovnik zijn het bezichtigen waard en zouden je zo maar verliefd kunnen maken op het land.

Wat te doen in Kroatië?

De recreatieve mogelijkheden zijn eindeloos vanwege de grote diversiteit van het landschap. Daarnaast doet de Kroatische overheid hard haar best om het land om te vormen tot een ultieme toeristische bestemming. Een bezoek aan een van de vele natuurparken is zeer de moeite waard. Zoals de imposante Plitvicemeren, de Krkra watervallen of de Kornati eilanden. Kroatië kent een lange geschiedenis met veel oude steden. Door de serie Game of Thrones is Dubrovnik misschien wel de bekendste met haar prachtige ommuurde stad. De stad staat niet voor niets bekend als de parel van de Adriatische Zee. Een van onze populaire zeilbestemmingen is de stad Split. De middeleeuwse stad met het paleis van Diocletianus is een goede vertrekhaven voor het huren van een boot.

Opties bootverhuur Kroatië

Als u kiest voor bootverhuur in Kroatië, zijn de mogelijkheden ongekend. Vaart u langs de kust langs hoge bergen en stijlen rotsen? Of kiest u ervoor om enkele van de vele mooie eilanden te ontdekken? Het water is heel helder en daardoor erg leuk om te snorkelen of te duiken. Bepaalt u uw eigen koers of toch liever het gemak van een flottielje?

Kroatische stranden
Kroatische stranden zijn de laatste jaren een van de populairste bestemmingen onder Europese vakantiegangers. Kiest u voor uitgestrekte stranden of voor nog onontdekte baaitjes? Hieronder vindt u een paar van onze favoriete.

– Zlatni Rat
Het strand van Zlatni Rat ligt bij het stadje Bol op het eiland Brac en is een van de meest gefotografeerde stranden van de Adriatische Zee. De natuurlijke pier van zand is erg indrukwekkend.

– Sakarun
Sakarun is een van de rustigste stranden van het land. Het ligt op het eiland Dugi Otok, voor de kust van Zadar. Het is goed te bereiken per boot. Het gouden zand en het heldere blauwe water maken het een idyllische en rustige plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

– Zrće
Op het eiland Pag is het Zrće-strand erg groot. Er worden muziekfestivals gehouden en de zomermaanden is het er gezellig druk.

– Zelena Punta
Als u op zoek bent naar een wilder strand, heeft Kukljica op het eiland Ugljan een van de beste stranden van Kroatië. In Zelena Punta of Cape Green raken de dennen de zee en nemen de wateren alle kleuren van de weerspiegeling van het meest authentieke mediterrane landschap.

– Batalo
Op het eilandje Proizd, ten noorden van het eiland Korcula, is Batalo een van de mooiste stranden. Het is alleen bereikbaar over zee, dus bootverhuur in Kroatië is een van de beste opties om te genieten van de rust en het onovertroffen uitzicht aan de horizon. Bootverhuur Kroatië? Bel +31-436090577