Catamaran Kroatië

Catamaran Kroatië, zeilvakanties middellandse zee

Catamaran Kroatië, zeilvakanties middellandse zee

Zeilen op een catamaran – een ander soort vakantie in Kroatië

Onderzoek heeft uitgewezen; Vakanties en reizen zijn de best gewaardeerde hobby van de meeste mensen, op hun auto na. Een heel ander soort vakantie is een zeilvakantie op een catamaran. Stel je voor dat je voor in de netten ligt tussen de rompen van je catamaran heerlijk in de zon, terwijl golven de boot zachtjes laten schommelen en je alle stress van het alledaagse leven doen vergeten. Ontbijten aan dek en genieten van de zonsopgang.
Piekeren over ruimtegebrek is niet nodig. Een catamaran heeft vaak een oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter en biedt veel comfort. De kooien bevinden zich in de rompen en hebben in de meeste gevallen een vrije hoogte van 2 m.

Onder zeil kunt u bijna alle vakantiebestemmingen langs de kust en eilanden in Kroatië bezoeken.
Waarschijnlijk het populairste zeilgebied van de Middellandse Zee is rond Kroatië en de Griekse eilanden.
Catamaranzeilen hoeft niet zo duur te zijn als men zou denken.
Omdat veel catamaran-eigenaren hun zeilavonturen over de hele wereld willen financieren en graag vakantiegangers voor een vakantie aan boord willen laten meezeilen. Deze schippers zullen veel interessante verhalen te vertellen hebben. En u ook, als uw zeilvakantie voorbij is!

Huur een catamaran in Kroatië, zeilvakanties middellandse zee

Wilt u een catamaran huren? We zijn al 15 jaar betrokken bij het inhuren van de beste catamarans en daarom vinden onze klanten ons altijd weer. De stabiliteit van de catamaran en het grote comfort maken het huren van catamarans het ideale startpunt voor uw vaarvakantie. De brede selectie van verschillende catamarans helpt Euro-Yachtcharter om verschillende types en merken tegen de beste prijzen te huren. We kennen individuele eigenaren en standaard bieden we hoge kwaliteit, zoals klanten verwachten.

Een droomvakantie voor iedereen met een catamaran Kroatië, mooie zeilvakanties middellandse zee

Wilt u meer informatie over het boeken van een zeil- of catamaranvakantie? Neem contact met ons op via +31 43 609 05 77 of mail naar info@euro-yachtcharter.nl.
Het huren van een catamaran valt binnen het budget voor meer mensen dan ze zelf vaak denken. Ons professionele team kan de mooiste plekjes bereiken in verschillende restaurants, baaien of een prachtige stad.

Selecteer bestemming
Een catamaran kan in verschillende landen worden gehuurd en het is niet altijd gemakkelijk kiezen. Je kunt op verschillende locaties een catamaran huren in Griekenland, Kroatië, Italië en Ibiza. Elke kustlijn is uniek en elke bestemming heeft zijn eigen unieke eigenschappen voor een geweldige periode op zee. Als het niet geschikt voor u is, adviseren wij u graag over het kiezen van een bestemming die wel bij u past.

Catamaranverhuur Kroatië bij Euro-Yachtcharter

Het huren van een catamaran is eenvoudig via Euro-Yachtcharter. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op. Met Euro-Yachtcatcher kunt u zelfs een catamaran huren als u geen vaarbewijs heeft. We willen het mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen een catamaran te huren en dat is de reden waarom veel van onze klanten elk jaar terugkomen om te genieten van een geweldige vakantie. catamaran Kroatië huren? Bel +31-436090577