Flottielje Kroatië

Flottielje Kroatië

Gezellig, veilig en gemakkelijk …Flottielje zeilen in Kroatië

Flottielje Kroatië

U kunt in Kroatië met vrienden, familie of uw gezin een zeiljacht boeken en gezellig meevaren in een kleine vloot met Nederlandse flottieljebegeleiding Geen zorgen over de bestemming, elke dag een nieuw en mooi eiland ontdekken met een onvergetelijke duik onderweg in een geweldig landschap. Bij elke windrichting weet u zeker dat we onze flottielje naar speciale plekken zullen brengen. We informeren u dagelijks over de route, weersomstandigheden en uitdagingen. Vaar mee tussen meer dan honderd eilanden, genietend van zon en zee, slenter ’s avonds door een vissersdorpje in de atmosfeer van Kroatië.

Flottielje zeilen rond Zadar, Kornati, Sibenik en Krka

De regio Zadar is de poort waardoor iedereen, die afdaalt naar het zuidelijke deel van de Adriatische kust, binnenkomt. Door de intens turquase zee, witte rotsen met donkergroene olijfbomen, vinden we onze weg.
Dit is een heilig land voor zeilers; Goede wind, mild klimaat, schoon water en honderden bestemmingen in een klein gebied waar u alleen via het water kunt komen! Ontdek bijvoorbeeld de eilanden in de Kornati archipel. Deze plaatsen brengen u een zonovergoten doolhof van zee tussen de eilanden en rust in een ongerepte natuur of geniet met ons flottielje Kroatië van mediterrane ritmes en sfeer in mooie havens op de eilanden zoals Iz Veli, Dugi otok, Murter of Molat. Ontdek wat Kroatië vanaf het water aanbiedt of breng een bezoek aan de bruisende kust steden Zadar, Biograd en Vodice. Kortom, een zeilvakantie in een flottielje in Kroatië geeft u de mogelijkheid om ontspanning, natuur & cultuur en entertainment te combineren. De keuze is aan u!

Waarom kiezen voor een vakantie met een flottielje Kroatië?

  • flottielje Kroatië- De gezinsvriendelijke keuze

Voor gezinnen bieden flottieljes van Euro-Yachtcharter extra toegevoegde waarde omdat ze alleen tijdens de schoolvakanties varen. Dit om ervoor te zorgen dat er genoeg kinderen van alle leeftijden meevaren en iedereen kan genieten van een zeilvakantie.
Wilt u op zeilvakantie en graag een zeiljacht huren om dit mogelijk te maken? Euro-Yachtcharter is al sinds 2004 actief in de vaarvakantiemarkt en vooral gespecialiseerd in zeilvakanties, maar ook in bijvoorbeeld flottielje zeilen. Zelf hebben we elk hoekje van de Noordzee en Delta vanuit de zeilboot gezien en bedacht dat het leuk zou zijn als hier mee mensen van konden genieten. Euro-Yachtcharter maakt zeilvakanties mogelijk naar Kroatië, Griekenland, Italië en Ibiza. De prachtige bestemmingen in het zuiden van Europa lenen zich uitstekend om een mooie vakantie vanaf het water per zeilboot mee te maken. Het is onze missie om voor een uitstekende prijs kwalitatief hoogwaardige zeilboten te verhuren. Meer weten over een flottielje Kroatië vakantie? Bel +31-436090577