Flottielje varen Italië

Flottielje varen Italië: een unieke ervaring

Wilt u flottielje varen Italië? Een verstandige keuze, u kunt zichzelf geen groter plezier doen! Met een flottielje op pad gaan betekent een ideale balans tussen sociale contacten en individuele vrijheid. U gaat dagelijks samen met andere boten op weg naar een bestemming, zonder dat dit gepaard gaat met verplichtingen. U bepaalt namelijk zelf hoe u uw dag indeelt: de hele dag zeilen, tussendoor snorkelen of vooral schilderachtige kuststadjes ontdekken: het kan allemaal. En weet u wat het mooiste nieuws is? U heeft met Euro-Yachtcharter de meest ervaren en betrouwbare partner gevonden om vakantie te organiseren. Wij zijn met ons concept in 2004 begonnen en durven ons inmiddels de beste online aanbieder van vaarvakanties te noemen. Wat dit betekent als u via ons met een flottielje varen Italië gaat ontdekken? U leest het hieronder. Laten we eerst eens kijken langs welke routes u met ons kunt  flottielje zeilen in Italië.

Gratis offerte aanvragen

Met een Flottielje varen Italië bewonderen: onze mogelijkheden

Wilt u één week flottielje varen Italië? Dan heeft u bij ons de keuze uit meerdere routes. De eerste optie is om vanaf het vasteland koers te zetten richting het eiland Elba. Dit eiland staat bekend om prachtige natuur en pittoreske haventjes. En omdat de dagelijkse afstanden beperkt zijn, is deze optie ook erg geschikt voor kinderen. U kunt er ook voor kiezen om vanuit Salerno te vertrekken. U vaart dan langs het best bewaarde geheim van Italië: de ‘Cilento Coast’. Dit gebied herbergt talrijke locaties met grote cultuurhistorische waarde. Beide routes zijn rondjes en u eindigt dus waar de reis waar deze begon.

Salerno en Elba | Flottielje varen Italië

Elba
Vanaf het vaste land zetten we met de flottielje koers naar de mooie eilanden Elba en Capraia. Het vaargebied in combinatie met de het kustgebied staat bekend als een van de mooiste zeilbestemmingen ter wereld. Tel daar nog eens de fameuze Italiaanse keuken met haar pizza’s, pasta, gelato en cappucino bij op en je hebt de ideale (zeil)vakantie!
Het eiland Elba heeft veel baaien afwisselend met aantrekkelijke haventjes en ankerplaatsen, de zeilafstanden met de Elba flottielje zijn met 10-25mijl per dag ook kindvriendelijk te noemen.

Salerno
Vanuit de jachthaven Salerno vaart u in het vaargebied “Cilento coast”. Het gebied is onderdeel van het “MAB (Man and Biosphere) Programma” van UNESCO en biedt de mogelijkheid om plaatsen te bezoeken met hoge historische waarde.

Bij de 1 weekse flottielje varen Italië zult u terugkeren in de haven van Salerno.
Tijdens deze week varen we langs de “Cilento coast”.

De 2 weekse route start ook in Salerno en eindigt na 2 weken heerlijk rondzwerven ook daar weer.
Hier varen we in de regio ten westen van Salerno inclusief Amalfikust, de Golfeilanden van Napels (Capri, Ischia, Procida) en de Pontijnse eilanden
(Ponza, Ventotene, Zannone, Santo Stefano en Palmarola).
Flottielje varen Italië

Meer dan alleen mooie routes

Behalve prachtige routes zijn er nog veel meer redenen om juist via Euro-Yachtcharter te gaan zeilen in Italië. We zetten ze op een rijtje:

 • U kunt bij ons een uitstekend zeiljacht huren
 • Een moederschip van Euro-Yachtcharter vaart mee en is beschikbaar voor hulp
 • Wij zorgen voor een contactpersoon ter plekke
 • Wij kunnen uw boodschappen op locatie verzorgen
 • Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor flottielje zeilen in Italië

Flottielje vertrekdata in Italië 2019

Vertrekhaven Salerno (Napels)

 • 1 week: start op zaterdag 13 juli

Vertrekhaven Salerno (Napels)

 • 2 weken: start op zaterdag 20 juli tm 3 augustus

Vertrekhaven Puntone/Scarlino (“rondje Elba”)

 • 1 week: start op zaterdag  20 en 27 juli
Gratis offerte aanvragen

Italië Route

Gratis offerte aanvragen

Flottieljetoeslag
Voor 1 week meevaren in onze flottielje betaalt u € 195,- toeslag en voor 2 weken € 390,-.

Vliegtickets

 • Van Amsterdam naar Naples met Transavia
 • Van Düsseldorf of Keulen-Bonn naar Naples met Air Berlin
 • Van Bruxelles naar Naples met Jetairfly
 • Transfer met minibus of bus+trein van de luchthaven Napels naar Salerno jachthaven( 54km/1 uur. )
Van: Naar: Prijs:
Napoli Airport Salerno Jachthaven € 100,- per 4 personen +

€ 10,- per extra persoon.

Jachten

Wij hebben voor deze flottielje route meerdere jachten beschikbaar.
Stuurt u ons een email of bel ons voor uw persoonlijke offerte!

Italië Route

Uw droomvakantie is binnen handbereik, vraag een offerte aan!

Wilt u zorgeloos gaan zeilen in flottielje varen Italië? Vraag dan snel uw vrijblijvende offerte aan bij Euro-Yachtcharter! Of heeft u eerst nog vragen? Bel of mail ons dan gerust. Dat doet u via +31 43 609 0577 of info@www.euro-yachtcharter.nl. Wij maken flottielje varen Italië tot een unieke belevenis!