Flottielje zeilen Ibiza

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Flottielje zeilen in Ibiza?

Flottielje zeilen rond Ibiza met Euro-Yachtcharter is een vakantie die u niet snel zult vergeten! U kiest hiermee namelijk voor een unieke combinatie tussen vrijheid en onafhankelijkheid enerzijds, en de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen anderzijds. Het werkt als volgt. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een prachtige zeilroute rond Ibiza uitgestippeld. Dagelijks gaat u daar, net als de andere boten die tot uw flottielje behoren, een deel van afleggen. ‘s Morgens krijgt u handige tips van de reisleiding, zodat u goed voorbereid kunt gaan zeilen. Vervolgens bent u nergens aan gebonden. Of u nu de hele dag wilt zeilen, of tussendoor gaat zwemmen, snorkelen of ergens op Ibiza wilt aanmeren: de keuze is helemaal aan u! ‘s Avonds is er de mogelijkheid om in een gezellig samenzijn met de andere zeilers in het flottielje de dag door te nemen. Boek direct op onze site of ontdek al onze voordelen van een flottielje in Ibiza hieronder!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Laat u overtuigen!

Euro-Yachtcharter bestaat als sinds 2004 en heeft in verschillende landen belangrijk pionierswerk gedaan op het gebied van flottielje zeilen. Inmiddels durven wij ons de beste online aanbieder van zeilvakanties te noemen. Wij worden onder meer geroemd om onze service (wij kunnen bijvoorbeeld uw boodschappen verzorgen), en de kennis van de landen waarin wij actief zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze kundige en enthousiaste reisleiding altijd voor u beschikbaar is om u op alle mogelijke manieren van dienst te zijn. En last but not least: u kunt bij ons een jacht huren dat zeer goed onderhouden is en precies bij uw voorkeuren past! Bekijk de recensies op onze website en laat u overtuigen!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Waarom flottielje zeilen rond Ibiza?

U heeft inmiddels een idee welke voordelen flottielje zeilen in Ibiza met Euro-Yachtcharter met zich meebrengt. Maar waarom u zou u de keuze maken om in flottielje juist rond Ibiza te gaan varen? Daar zijn een aantal bijzonder goede redenen voor. Zo betekent zeilen rond Ibiza:

  • Bijna altijd strakblauwe luchten en uitstekende zeilomstandigheden
  • Een bruisend nachtleven
  • Heerlijk eten
  • Prachtige natuur
  • Uitgestrekte stranden
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1486548546203{padding-top: 45px !important;}”][vc_column_text]Flottielje zeilen Ibiza[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Boek uw droomvakantie direct!

Heeft u al zin om in flottielje rond Ibiza te varen? Boek dan direct uw vakantie via onze site! Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Heeft u eerst nog vragen over zeilen rond Ibiza? Bel of mail onze medewerkers dan voor persoonlijk advies. Ze zijn te bereiken via +31 43 609 0577 of info@www.euro-yachtcharter.nl. Flottielje zeilen rond Ibiza wordt pas echt een droomvakantie met Euro-Yachtcharter!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]