Flottielje zeilen Mallorca

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Flottielje zeilen in Mallorca?

Wilt u flottielje gaan zeilen rond Mallorca? Dan wilt u van tevoren natuurlijk wel een aantal zekerheden hebben. Bijvoorbeeld dat u de beschikking krijgt over een hoogwaardig zeiljacht waar u en uw reisgenoten onbezorgd gebruik van kunnen maken. Maar ook dat er altijd ervaren reisleiding in de buurt is. Daarnaast wilt u zeker weten dat u niet onnodig veel betaalt. Met Euro-Yachtcharter heeft u de online aanbieder van zeilvakanties gevonden die moeiteloos aan deze eisen voldoet! Boek direct op onze website of lees verder en ontdek onze andere voordelen van flottielje zeilen in Mallorca!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

In alle vrijheid, en toch samen

Mallorca is en blijft een bijzonder populaire vakantiebestemming. Dat is niet zo vreemd als u bedenkt wat het eiland allemaal te bieden heeft. Van een bruisend nachtleven tot ruige natuur en van een heerlijk klimaat tot culinaire diversiteit. Wilt u Mallorca vanaf het water verkennen? Zelfstandig, maar tegelijkertijd met de mogelijkheid om andere zeilliefhebbers te ontmoeten? Dan is flottielje gaan zeilen uw ideale optie! Het werkt op de volgende manier. Op basis van onze ruime ervaring met zeilen rond Mallorca hebben wij een schitterende route uitgestippeld. Elke dag gaat u, net als de andere deelnemers in het flottielje, een deel van de route zeilen. U heeft hierbij volledige vrijheid: u bepaalt zelf dagelijks uw vertrek- en aankomsttijd, net als de manier waarop u de dag doorbrengt: uitsluitend zeilend, of bijvoorbeeld ook zwemmend of snorkelend. Dit alles doet u vanaf een hoogwaardig jacht dat u bij ons kunt huren. ‘s Avonds is er alle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers van uw flottielje. Met een flottielje Mallorca ontdekken betekent dus alle vrijheid, en toch samen!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Genieten met flottielje zeilen in Mallorca

Hierboven hebben we al een aantal redenen genoemd om via Euro-Yachtcharter flottielje te gaan zeilen rond Mallorca. Er zijn er echter meer. Kijk maar:

  • Wij hanteren scherpe prijzen voor het zeilen rond Mallorca
  • Ervaren, kundige en enthousiaste reisleiding
  • Wij zeilen elke dag mee, zodat hulp en tips nooit ver weg zijn
  • Wij bieden zeiltrainingen aan in aanloop naar uw vakantie
  • Opties, zoals het bezorgen van boodschappen
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1486548498691{padding-top: 45px !important;}”][vc_column_text]Flottielje zeilen Mallorca[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Laat van u horen!

Bent u overtuigd dat u met flottielje zeilen Mallorca op een manier kunt verkennen die voor iedereen aantrekkelijk is? Boek dan direct via onze site! Eerst een offerte aanvragen kan ook. Net als extra informatie aanvragen over het flottielje zeilen. Bel of mail ons daarvoor via +31 43 609 0577 of info@www.euro-yachtcharter.nl. Flottielje zeilen rond Mallorca doet u met Euro-Yachtcharter!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]