Jachtverhuur Kroatië

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Uw jachtverhuur in Kroatië

Op zoek naar een jachtverhuur in Kroatië? Genieten van een geweldige vakantie vanaf een prachtig zeiljacht of motorjacht? Maak dan kennis met Euro-Yachtcharter! Wij zijn sinds 2004 hét adres voor het huren van al uw jachten en zeilboten in Kroatië en vele andere landen. Ons team weet als geen ander hoe mooi de ervaring is wanneer u met de wind door de haren op zee vaart. Wij zijn zelf namelijk fanatieke watersporters. Jachtverhuur is onze passie en dit ziet u terug in de enorme kennis die we hebben van de gebieden die u met onze jachten kunt bevaren. Wilt u graag andere zeilliefhebbers ontmoeten tijdens uw reis? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor flottielje zeilen, kunt u zelfstandig zeilen binnen een groep. Hiermee ervaart u toch het echte zeilen, maar heeft u de geborgenheid van een groep. Toch liever helemaal zelfstandig uitvaren? Ook dat kan! Hoe verzorgen wij de jachtverhuur in Kroatië?

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een droomreis in Kroatië met onze jachtverhuur

Wanneer u voor onze vakanties kiest, gaat dat als volgt in zijn werk. Allereerst kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet u wat alle mogelijkheden zijn en de kosten die ermee gepaard gaan. Vervolgens kunt overgaan tot boeken via de functie ‘zoek en boek’. Hierbij kunt u kiezen welk type boot u bij ons wilt huren en wat uw bestemming zal zijn. Wanneer u kiest voor een vaarvakantie in Kroatië, zijn er verschillende prachtige gebieden die u kunt selecteren. Onder andere Dalmatië, de Kornati Eilanden en de Krka Watervallen. Wanneer u geboekt heeft, kunt u zich gaan verheugen op een reis die u nooit zal vergeten. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan snel verder waarom u zou moeten kiezen voor onze jachtverhuur in Kroatië.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Waarom kiezen voor onze jachtverhuur?

De vakantie die u in Kroatië bij ons reserveert, zal geweldig worden. Kijk maar eens naar een greep uit de redenen waarom ons jachtverhuur uw beste optie is:

  • Hoogwaardige en goed onderhouden jachten
  • Geen bijkomende boekings- en reserveringskosten
  • Onze eigen Nederlandse enthousiaste medewerkers staan op locatie voor u klaar
  • Leuke flottieljes voor kids in de zomermaanden
  • Gratis veiligheidsnet
  • Bezoekadres in Maastricht voor persoonlijk contact en reisplanning
  • Indien gewenst: zeiltraining
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1486548446811{padding-top: 45px !important;}”][vc_column_text]Jachtverhuur Kroatië[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kom in contact met onze jachtverhuur in Kroatië

Ziet u inmiddels die vakantie in Kroatië bij onze jachtverhuur wel zitten? Neem dan snel contact op met ons enthousiaste team via +31 43 609 0577. Ook mailen kan, en wel naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Uw vaarvakantie bij onze jachtverhuur in Kroatië zal er eentje zijn om nooit te vergeten!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]