Jachtverhuur Kroatië

Jachtverhuur Kroatië, mooie zeilvakanties aan de middellandse zee, huur zeiljacht Kroatië en geniet van een mooie vakantie.

Jachtverhuur Kroatië

Een jacht huren in Kroatië

Kroatië is een van die plaatsen die u zelf moet zien om de hype eromheen te geloven. Vanwege zijn ligging en zijn geschiedenis is Kroatië een van de laatste plaatsen die nog niet is getransformeerd door jarenlang massa toerisme, en maakt het tot de beste bestemming om de echte Middellandse Zee te ervaren. De beste manier om dit te bereiken is om een jacht te charteren en van noord naar zuid langs de kust te gaan.

Jachthuur Kroatië langs 1778 km aan kustlijn

Al met al is er 1778 km aan kustlijn, dus het is een understatement te zeggen dat er genoeg te varen is in een week. Aangezien de mooiste steden van het land aan het water liggen, steden zoals Dubrovnik, Split, Biograd, Pula of Zadar, heeft u veel te zien en te doen tijdens uw reis. Er is veel geschiedenis langs de kust te vinden, en de steden zullen niet teleurstellen.

Als u de echte aantrekkingskracht van het varen in Kroatië wilt ontdekken, stuur dan uw boot langs de kust naar regio’s zoals Istrië, het grootste schiereiland in de Adriatische Zee, de Kvarner Baai, waar enkele van de belangrijkste historische centra van de Adriatische Zee liggen. Regio’s die ook aantrekkelijke vakantieoorden zijn, prachtige eilanden zoals Krk, Cres, Mali Losinj of de regio Dalmatië, waaronder de geprezen Kornati-archipel, een waar zeilparadijs!

Genoeg keuze aan Jachtverhuur in Kroatië. De reden waarom zoveel mensen hier komen om te genieten van een rondje zeilen, is omdat Kroatië een van de beste jachtcharterlocaties in de Middellandse Zee is, met perfecte omstandigheden met kalm water, veel zon, voorspelbare winden, ontelbare ankerbaaien en een heel mooi landschap, waarvan het grootste deel ongerept is.
Voor de liefhebbers van het jachtcharter is Spit een van die plaatsen die ideaal zijn voor het verkennen van de kustlijn van jachtcharter Kroatië, aangezien de regio Dalmatië wordt beschouwd als een van de mooiste regio’s in de Adriatische Zee.

Waarom komt men steeds terug naar Kroatië?

Split is vol met historische monumenten die herinneren aan de Romeinse nederzetting dat beroemd is voor het paleis van Diocletianus. Het is zonder twijfel een van die plekken die men eenvoudigweg moet hebben gezien..

Aangezien dit een respectabele Kroatische badplaats is, zijn er serieuze mogelijkheden om te winkelen, zoals het artistieke ondergrondse winkelcentrum Podrum, de Enoteka Terra, die bekend staat om zijn wijnen en gedistilleerde dranken, evenals het brede assortiment modeboetiekjes langs de straten van Marmontova.

Yachting en Chartering Kroatië

De plaatselijke jachthaven wordt de ACI-jachthaven van Split genoemd en is niet alleen onderdeel van de prestigieuze beursgenoteerde ACI Club (Adriatic Croatia International), maar ook een van de oudste jachthavens van het land. Het ligt in het noordwestelijke deel van de baai en vormt de jachthaven van Split. De jachthaven is aan alle kanten omringd door golfbrekers vanwege zijn ligging aan de kustlijn, waardoor deze uitstekend beschermd is tegen stroming en sterke zuidelijke winden. De ingang van de jachthaven ligt dicht aan de kust, met uitzicht op het noorden, waardoor het toegang heeft tot het rustiger deel van de baai. U vindt de jachthaven op de coördinaten 43 ° 30,1 ‘N 16 ° 26,0’ O en hoewel het tijdens de zomermaanden nogal druk is, blijft de haven open gedurende het hele jaar.

Jachtverhuur Kroatië

De jachthaven Split Marina heeft 364 ligplaatsen op het water bestemd voor boten met een maximale diepgang van 3 meter en een romplengte van 70 meter. Voor degenen die hun boot hier willen overwinteren of opslaan, biedt de jachthaven nog eens 70 droge ligplaatsen aan land. Dit is een vrij grote jachthaven naar lokale maatstaven, dus u moet op elk moment van het jaar hier een ligplaats vinden, maar in de zomer hoogseizoen kunnen de 400 ligplaatsen snel worden geboekt, dus houd hier rekening mee.

Als een grote haven en een haven van binnenkomst heeft marina Split een douanekantoor, wat een toegevoegde bonus is voor zeilers die van buiten Kroatië, via Split, Kroatië binnen willen varen. Dat betekent dat ze voor alle formaliteiten bij de havenmeester kunnen zorgen. Jachtverhuur Kroatië? Bel +31-436090577