Last minute zeilvakantie bootverhuur Kroatië

Last minute zeilvakantie bootverhuur Kroatië

Last minute zeilvakantie Kroatië last minute zeiljacht huren

Geniet van een heerlijke vakantie in Kroatië

Kroatië is de ideale bestemming om te ontdekken per boot. Rondvarend langs imposante rotsen, kliffen en oude forten. De milde temperaturen en kalme wateren van de Adriatische Zee maakt Kroatië tot een zeer geliefd land om een boot te huren.

Ontdek enkele van de duizenden eilanden met uw familie of vrienden op een boot. Door de vele stille baaitjes, verlaten strandjes en schattige dorpjes van de Dalmatische eilanden is Kroatië een van de meest geliefde plekken om rond te varen en een boot te huren.

Last minute zeilvakantie Catamaran Kroatië

Zeilen op een catamaran – een ander soort vakantie in Kroatië

Onderzoek heeft uitgewezen; Vakanties en reizen zijn de best gewaardeerde hobby van de meeste mensen, op hun auto na.

Een heel ander soort vakantie is een zeilvakantie op een catamaran. Stel je voor dat je voor in de netten ligt tussen de rompen van je catamaran heerlijk in de zon, terwijl golven de boot zachtjes laten schommelen en je alle stress van het alledaagse leven doen vergeten. Ontbijten aan dek en genieten van de zonsopgang.

Last minute zeilvakantie Jachtverhuur Kroatië

Een jacht huren in Kroatië

Kroatië is een van die plaatsen die u zelf moet zien om de hype eromheen te geloven. Vanwege zijn ligging en zijn geschiedenis is Kroatië een van de laatste plaatsen die nog niet is getransformeerd door jarenlang massa toerisme, en maakt het tot de beste bestemming om de echte Middellandse Zee te ervaren. De beste manier om dit te bereiken is om een ​​jacht te charteren en van noord naar zuid langs de kust te gaan. Last minute zeilvakantie Kroatië of last minute zeiljacht huren? Bel +31-436090577