Zeilboot huren Kroatië

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een zeilboot huren in Kroatië?

Wilt u op zeilvakantie in Kroatië? En denkt u erover na om een zeilboot te huren in Kroatië? Dan bent u bij Euro-Yachtcharter precies aan het juiste adres. Wij zijn sinds 2004 actief op het gebied van vaarvakanties en bieden zeilvakanties, maar ook flottielje zeilen aan. Vanwege onze eigen ervaring met zeilen, onze persoonlijke bezoekjes aan het land en de kennis ervan, kunt u bij ons uitstekend terecht voor het huren van uw zeilboot. Op deze pagina kunt u meer lezen over het huren van een zeilboot in Kroatië. Lees verder over de mogelijkheden en wat Euro-Yachtcharter u te bieden heeft.

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ziet u zichzelf al op die zeilboot?

Het huren van een zeilboot in Kroatië is ideaal voor zowel een Mediterraanse als Midden-Europese vakantie! Het land kent een prachtige natuur, haast exotisch! U vaart rustig door de baaien, omgeven door groen en water. Vervolgens meert u aan in een klein haventje, om het binnenland te ontdekken. De afwisseling van eilandjes, middeleeuwse steden en dorpjes, watervallen en rotsen maken dit de ideale plek om een zeilboot te huren! Een zeilboot huren in Kroatië betekent optimaal genieten van het mooie landschap.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Hoe werkt het huren van een zeilboot in Kroatië?

Zoals hierboven al is benoemd, maakt Euro-Yachtcharter het mogelijk om een zeilboot te huren. Het is dan ook onze missie om voor een scherpe prijs kwalitatief hoogwaardige zeilboten te verhuren. Via onze website kunt u heel eenvoudig uw vakantie boeken. Heeft u van tevoren vragen? Dan kunt u uiteraard telefonisch of per mail contact met ons opnemen. U kunt een keuze maken uit verschillende soorten gebieden waar u een zeiljacht wilt huren, de vakantieduur en vervolgens kunt u bepalen met hoeveel personen u uw vakantie wilt vieren. Het aantal hutten kunt u dan eenvoudig aangeven. Vervolgens nemen wij uw aanvraag om uw zeilboot te huren in Kroatië in behandeling en nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom Euro-Yachtcharter?

Kiest u voor een zeilvakantie van Euro-Yachtcharter? Dan kiest u voor:

  • Kwaliteit
  • Service van A tot Z
  • Gunstige prijzen
  • Professioneel advies en handige tips
  • Een onvergetelijke vakantiebeleving!
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1486549606023{padding-top: 45px !important;}”]Zeilboot huren Kroatië[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Boek eenvoudig uw zeilboot in Kroatië!

Boek snel en eenvoudig uw vakantie op onze website. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bellen kan op telefoonnummer +31 43 609 0577. Of mail naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Wij geven u graag alles wat u nodig heeft om uw zeilboot in Kroatië te huren!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]