Zeilboot Kroatië

Zeilen in Kroatië – De beste manier om te gaan?

Zeilboot Kroatië, uw onvergetelijke vaarvakantie kroatie

Zeilboot Kroatië, uw onvergetelijke vaarvakantie kroatie

Veel delen van de Dalmatische kust zijn ongerept en zeilen in Kroatië is de beste manier om deze betoverende omgeving te absorberen.

Zeilboot Kroatië, uw onvergetelijke vaarvakantie kroatie

Er zijn ongeveer duizend vierhonderd eilanden, die de archipel vormen die parallel loopt aan de kustlijn. Het Kornati National Park bestaat uit honderd van die eilanden. De fauna en flora worden in onberispelijke omstandigheden gehouden. U kunt hier ontsnappen in een wereld van uitzonderlijke schoonheid. De eilanden zijn een paradijs van weleer.

Geschiedenis
Vanwege het milde mediterrane klimaat, en de vele arme socialistische jaren is veel van het middeleeuwse verleden van Kroatië bewaard gebleven. Er zijn smalle, geplaveide steegjes die naar de belangrijkste pleinen leiden met een prachtig uitzicht over de zee en de eilanden. Het woord “kleurrijk” beschrijft het beste het verleden van dit mooie land. De Romeinen, Venetianen, Christenen en Oostenrijkers hebben met de tijd de architectuur en cultuur gevormd van wat nu Kroatië is. Afhankelijk van welke delen van het land u zou willen zien. Het aanbod aan zeilboten groeit en er zijn keuzes:

Zeilvakantie , Zeilboot huren Kroatië

Wilt u op zeilvakantie en graag een zeilboot huren om dit mogelijk te maken? Euro-Yachtcharter is al sinds 2004 actief in de vaarvakantiemarkt en vooral gespecialiseerd in zeilvakanties, maar ook in bijvoorbeeld flottielje zeilen. De prachtige bestemmingen in het zuiden van Europa lenen zich uitstekend om een mooie vakantie met de zeilboot mee te maken. Het is onze missie om voor een uitstekende prijs kwalitatief hoogwaardige zeilboten te verhuren. Meer weten over zeilboot Kroatië? Bel +31-436090577