Zeilvakantie Mallorca

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zeil nu naar de mooiste vakantiebestemming!

Mallorca: al jaren een zeer geliefde vakantiebestemming onder Nederlanders. Wilt u dit eiland eens op een authentieke manier leren kennen? Boek dan een zeilvakantie naar Mallorca bij Euro-Yachtcharter! Ons bedrijf specialiseert zich in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zeilvakanties naar de mooiste bestemmingen. Bent u dus een liefhebber van zeilen en wilt u het grootste eiland van de Balearen eens op een andere manier leren kennen? Schroom dan niet en neem contact op met Euro-Yachtcharter. Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op. Direct online uw zeilvakantie boeken kan eenvoudig op onze website.

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Boek eenvoudig uw zeilvakantie

Bent u een liefhebber van zon, zee en strand en zeilen? Dan is een zeilvakantie in Mallorca een uitstekende keuze. Het eiland vormt de ultieme vakantiebestemming om te genieten van een aangenaam klimaat, en de mooie natuur. Het aangename zomerweer biedt uitstekende omstandigheden voor een zeilvakantie. De hoofdstad Palma de Mallorca is ook een echte aanrader. Deze wordt dan ook niet voor niets met Barcelona vergeleken! Al zeilend komt u in aanraking met het prachtige Mallorca, de gastvrije mensen en prachtige natuur. Wie wil dat nu niet?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1486550142030{padding-top: 45px !important;}”][vc_column_text]Zeilvakantie Mallorca[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Uw ideale partner voor uw zeilvakantie in Mallorca

Al sinds 2004 zet Euro-Yachtcharter zich dagelijks in voor het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige zeilvakanties en bijbehorende service. Inmiddels reikt ons aanbod onder andere naar Mallorca, Ibiza, Griekenland en Turkije. Doordat wij in de loop der jaren waardevolle relaties met charterbedrijven op hebben kunnen houden, kunt u nu de keuze maken uit een ruim aanbod in zeiljachten en catamarans. Tevens bieden wij aanvullende mogelijkheden zoals het volgen van een opfriscursus in zeilen en een boodschappenservice aan boord op locatie. Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid uw zeilvakantie kunt beginnen! Verder bieden wij:

  • Lage tarieven
  • De mogelijkheid van zeilen in een flottielje
  • Advies dat volledig is afgestemd op uw voorkeuren
  • Crew op locatie in Mallorca
  • Verschillende aanbiedingen en kortingen op uw zeilvakantie
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Laat u inspireren en informeren!

Laat u inspireren en informeren door Euro-Yachtcharter. Op onze website kunt u eenvoudig uw vakantie boeken. Echter verschaffen wij u natuurlijk ook graag persoonlijk advies. U kunt een afspraak maken door te bellen naar +31 43 609 0577 of te mailen naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Wij wensen u alvast een onvergetelijke zeilvakantie in Mallorca!

Gratis offerte aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]