Mooiste zeilroute Kroatie

Mooiste zeilroute Kroatie, boek NU

Mooiste zeilroute KroatieMarina Kastela, 1 van de mogelijke vertrekhavens, ligt in het hart van Dalmatië vlakbij Split en is het ideale uitgangspunt voor een droomvakantie! De haven heeft 400 ligplaatsen. Alle faciliteiten zijn aanwezig in deze moderne marina en op 350 meter afstand bevindt zich een supermarkt. Split airport ligt op 15 minuten afstand, de marina is hierdoor uitstekend bereikbaar.
Trogir, ACI Split en Seget Donji in Trogir zijn havens waar ook deelnemende flottielje jachten vandaan komen.

Gratis offerte aanvragen

Laat u betoveren en ga zeilen in Kroatië met de Mooiste zeilroute Kroatie

Bent u benieuwd naar wat flottielje zeilen in Kroatië u allemaal te bieden heeft? Wij kunnen u alvast verklappen dat dit grenzeloos veel is! Cultuur, natuur, een smaakvolle keuken, mooi weer, Kroatië heeft voor ieder wat wils te bieden. Wij hebben ervoor gekozen om Biograd te selecteren als onze vertrekhaven voor Kornati (eilanden)route als de watervallenroute (die beide één week duren). Biograd is een zeer levendig stadje dat bekend staat om een zeer gezellige boulevard en en talloze uitstekende eetgelegenheden. Daarnaast bieden wij een reis waarbij u twee weken gaat zeilen. Hierbij doet u verschillende havens aan in het zuiden van het land, nabij Split. Eveneens een prachtige belevenis!

Gun uzelf die droomvakantie en boek direct Mooiste zeilroute Kroatie!

Bent u al helemaal overtuigd van het plezier dat u met zeilen in Kroatië zult gaan beleven? Boek dan eenvoudig en snel uw vakantie via onze website! Eerst nog behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 43 609 0577 of mail naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Gun uzelf een onvergetelijke zeilvakantie en ga flottielje zeilen in Kroatië!
Gratis offerte aanvragen

Zeilen in Kroatië? Bekijk onze mogelijkheden