Flottielje zeilvakantie in Kroatië

Wat is flottielje zeilen Kroatië nu precies?

Flottielje zeilvakantie in Kroatië

Flottielje zeilvakantie in Kroatië is een goede balans tussen een zeilvakantie met een gezellige groep en het overdag zelfstandig varen. Bij flottieltje zeilen huur je een jacht bij Euro-Yachtcharter. Met deze jacht ga je zelfstandig met een aantal andere schepen een vooraf bepaalde route varen. Een groep zeiljachten dat samen vaart heet volgens de dikke van Dale flottielje. Deze schepen varen echter niet allemaal braaf als eendjes achter elkaar aan, ieder bepaalt zijn eigen dagindeling; veel zeilen of rustig ankeren, luieren en snorkelen in een baai, je bepaalt je dagindeling zelf!

Meer over wat is Flottielje zeilvakantie in Kroatië ?

De jachten van het flottielje meren wel iedere dag in dezelfde haven aan of gaan samen voor anker in een baai. Onze begeleiding met alle ervaring en hulp waar nodig, vaart zelf mee op het moederschip. De schipper van het moederschip is altijd bereikbaar wanneer u hulp nodig heeft, het zij per marifoon danwel mobiele telefoon.

Euro-Yachtcharter biedt Flottielje zeilvakantie in Kroatië aan in verschillende landen zoals . Wist u dat de meest voorkomende flottielje routes in Kroatië en Griekenland door Euro-Yachtcharter zijn opgezet? We mogen wel met trots vermelden dat we de uitvinder van het hedendaagse flottielje zeilen zijn.

Lees verder op de volgende pagina’s

Zeilen in Kroatië? Bekijk onze mogelijkheden

flottielje kroatie
zeilen kroatie met schipper
vaarvakantie kroatie
zeilen kroatie flottielje
zeilboot kroatie
bootverhuur kroatie
kroatie zeilvakantie
huur zeilboot kroatie
huur zeiljacht kroatie
boothuur kroatie
zeilen kroatie ervaringen
catamaran kroatie
jachtverhuur kroatie
flottielje zeilen kroatie
zeilvakanties middellandse zee