Flottielje Kroatië Split

Flottielje Kroatië Split? Flottielje zeilen in Kroatië: een unieke ervaring voor het hele gezin.

Flottielje Kroatië Split

Bij flottielje Kroatië Split zeilen, en dan met name onze kids flottieljes in de zomermaanden vanuit Biograd, Split en Athene, staan de kinderen op nummer één!

Het is dan ook geen rare vraag die we vaak krijgen; “wat is de leeftijd van de kinderen in de flottielje?”.  Met bijna 15 jaar ervaring kunnen we daar wel iets over zeggen,  onze routes vanuit Biograd en Athene zijn geschikt voor kinderen van 3 tm 16. Kijken we naar de route vanuit Split en in Italië, met langere zeilafstanden, dan zien we dat de leeftijden van de kids wat hoger liggen 10 tm 18 is het gemiddelde getal in deze routes.

Een aantal weken voor de vertrekdatum sturen we de deelnemers aan onze flottieljes een overzicht van de leeftijden van de kids.Onze flottieljes worden door onze klanten goed gewaardeerd!
Bekijk onze reviews of vraag een referentie bij ons op. Niet voor niets al bijna 15 jaar de nummer 1 in flottielje zeilvakanties!

Flottielje Kroatië Split

Zeilen in Kroatië via Euro-Yachtcharter

Euro-Yachtcharter maakt het mogelijk voor u om bij een SGR gecertificeerd bedrijf uw zeilvakantie te boeken. Voor uw zeilvakantie een zeiljacht huren. Dat kan bij ons. Euro-Yachtcharter is al sinds 2004 actief in de zeilvakantie markt en vooral gespecialiseerd in zeilvakanties, maar ook in bijvoorbeeld flottielje zeilen Kroatië, Griekenland, Italië, Turkije. We hebben zelf elk hoekje van de Noordzee en Delta vanuit de zeilboot gezien en bedacht dat het leuk zou zijn als hier meer mensen van konden genieten. Met bestemmingen naar Kroatië, Griekenland, Italië en Ibiza kunt u bij ons uw ultieme flottielje zeilen. Onze prachtige bestemmingen in het zuiden van Europa lenen zich uitstekend om een mooie vakantie met zeilboot te maken. Het is onze missie om voor een uitstekende prijs kwalitatief hoogwaardige zeilboten te verhuren. Ook voor jachtverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Als u vragen heeft, neem gerust contact op en wij helpen u bij uw keuze. Zo kunt u gerust gaan flottielje zeilen.

Zeilboot of zeiljacht huren in Kroatië?

Het boeken van een zeiljacht is heel eenvoudig en kan direct via de website. Heeft u eerst een vraag? Dan kunnen wij deze zowel telefonisch als per mail beantwoorden. Graag onderzoeken wij in welk gebied u graag flottielje wil zeilen. Vervolgens bepaald u op welke manier u de vakantie beleeft. Wilt u met 2 tot 11 personen een zeilvakantie beleven? Vul dan in dat u 2 tot 5 hutten nodig heeft zodat iedereen plaats heeft op de zeiljacht. Bent u al helemaal overtuigd van het plezier dat u met zeilen in Kroatië zult gaan beleven? Boek dan eenvoudig en snel uw vakantie via onze website! Eerst nog behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 43 609 0577 of mail naar info@www.euro-yachtcharter.nl. Gun uzelf een onvergetelijke zeilvakantie en ga flottielje zeilen in Kroatië!

Zeilen in Kroatië? Bekijk onze mogelijkheden

flottielje kroatie
zeilen kroatie met schipper
vaarvakantie kroatie
zeilen kroatie flottielje
zeilboot kroatie
bootverhuur kroatie
kroatie zeilvakantie
huur zeilboot kroatie
huur zeiljacht kroatie
boothuur kroatie
zeilen kroatie ervaringen
catamaran kroatie
jachtverhuur kroatie
flottielje zeilen kroatie
zeilvakanties middellandse zee