Zeiljacht huren Kroatië

Zeiljacht huren Kroatië, mooie zeilvakanties middellandse zee.

Zeiljacht huren Kroatië

Zeiljacht huren Kroatië is voor de hand liggend omdat het land meer dan duizend eilanden en inhammen heeft. Van deze vele eilanden en inhammen zijn er slechts achtenveertig die permanent worden bewoond. De volledige zuidwestengrens van dit land is kustlijn. Dus er is genoeg water voor jachten in Kroatië om lekker in te zeilen.

Het land grenst aan de Adriatische Zee. De Adriatische Zee wordt beschouwd als de arm van de Middellandse Zee die van noord naar zuid loopt tussen het Italiaanse schiereiland en het Balkan-schiereiland. De westelijke rand van deze zee is Italiaans en de oostelijke rand is Slovenië, Kroatië, Bosnië, Herzegovina, Albanië en Montenegro.

Een van de plaatsen om met een zeiljacht te bezoeken is het Zlantni Rat-strand op het eiland Brac. De eerste van de populaire toeristische locaties die hier werd geopend, was Opatija. Dit was een vakantieoord dat ergens rond het midden van de negentiende eeuw werd geopend en in de jaren 1890 bekend stond als een van de populairste Europese gezondheidscentra. Nadat dit onderscheid aan Opatija was toegekend, ontstonden er langs de kust verschillende andere resorts.

Waarrom Zeiljacht huren Kroatië? Het meest populaire deel van de toeristische sector in Kroatië is het nautisch toerisme. Het huren van boten voor pleziervaarten wordt aangemoedigd door vele jachthavens met in totaal meer dan 16 duizend ligplaatsen. Wanneer u een jacht in Dubrovnik overweegt kunt u een bareboat-charter overwegen als een manier om de Dalmatische kust te verkennen. Er zijn ook de prachtige eilanden zoals Elafiti-eilanden die perfecte wateren hebben om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Je zult hier veel geweldige plekken vinden om te stoppen voor de lunch zoals bij het het eiland Lokrum.

Zeiljacht huren Kroatië

Huur catamaran zeiljacht Kroatië in Dubrovnik, biedt u de mogelijkheid om de historische steden van het gebied te bezoeken en de slaperige kleine dorpjes rond Sipan te zien. U kunt naar het nationale park in Mljet gaan en naar de winkeltjes, bars en restaurants die je op Korcula vindt.
U kunt zeiljachten huren in Dubrovnik, Kroatië, zelfs als u niet vertrouwd bent met de lokale wateren. Er is hier een mogelijkheid om te navigeren, zodat zelfs de beginnende schipper de weg niet kwijtraakt. Dus iedereen die wil genieten van de meer ontspannende en tragere tochtjes met een zeiljacht kan dit gerust doen. Zeiljacht huren Kroatië? Bel +31-436090577

Lees meer over huur zeiljacht Kroatië

flottielje Kroatië
zeilen Kroatië met schipper
vaarvakantie Kroatië
zeilen Kroatië flottielje
zeilboot Kroatië
bootverhuur Kroatië
Kroatië zeilvakantie
huur zeilboot Kroatië
huur zeiljacht Kroatië
boothuur Kroatië
zeilen Kroatië ervaringen
catamaran Kroatië
jachtverhuur Kroatië
flottielje zeilen Kroatië
zeilvakanties middellandse zee