Vaarvakantie Kroatië

Vaarvakantie Kroatië, Jachtverhuur in Kroatië – Zeilvakantie tussen 1200 eilanden

Vaarvakantie Kroatië

Vaarvakantie Kroatië

Uw vaarvakantie Kroatië met prachtige eilanden, talloze natuurlijke baaien en stranden en een warm klimaat maken van Kroatië een cruisehaven met perfecte zeilomstandigheden. Kroatië heeft een verbazingwekkende 5.800 km kustlijn en meer dan duizend eilanden. Slechts 67 eilanden zijn bewoond, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken over drukke stranden. Het is een van de meest fascinerende archipels ter wereld met veel opwindende plekken te ontdekken. Een must-see is de Kornati-archipel, een verstrooiing van 140 kleine, onbewoonde eilanden, eilandjes en riffen met prachtige en zeer ongewone vormen en kleuren in een zeegebied van slechts 320 km².

Kroatië biedt 50 jachthavens aan de kust, met 13.200 ligplaatsen aan zee en 4.500 aan land, die het hele jaar door tot uw beschikking staan. Ze bieden hun gasten uitstekende diensten, zoals restaurants, winkels en nog veel meer
Uw vaarvakantie Kroatië is de sleutel tot een geslaagde vakantie. Als u van snelheid houdt en uw bestemming snel wilt veranderen, dan is een jachtverhuur in Kroatië de beste keuze voor u. zeilen Kroatië met schipper biedt u ongetwijfeld een spannende vakantie met veel bewegingsvrijheid en comfort.

Vaarvakantie Kroatië? Huur zeiljacht Kroatië, deze zijn volledig uitgerust met verschillende soorten jachten beschikbaar om aan uw wensen te voldoen met betrekking tot grootte en luxe. Huur zeiljacht Kroatië is meestal gecharterd met ten minste één bemanningslid, omdat ze zeer krachtig zijn en moeilijk te navigeren zijn. Als u voor een bemanning kiest, bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie met een luxe behandeling en routes en programma’s op maat van uw wensen.

Catamarans zijn een ideale keuze voor gezinnen met kinderen en grote groepen omdat ze veel ruimte, stabiliteit, snelheid en veiligheid bieden. Ze hebben grote open ruimtes, ze zijn gemakkelijker te navigeren en bieden gemakkelijker toegang tot de kust en baaien, waardoor u meer keus heeft om te ankeren en meer kansen heeft om kleine stranden te verkennen. Ze zijn relatief laag en hebben zwemladders voor gemakkelijke toegang tot de zee.

Een vaarvakantie Kroatië met Gulets zijn replica’s van oude Turkse handelsschepen en vissersschepen en ze zijn een populair type bemande jachtcharter in Kroatië. Tegenwoordig zijn gulets speciaal ontworpen voor vaarvakantiess en bieden veiligheid, comfort en luxe in combinatie met veel ruimte en alle benodigde moderne navigatiesystemen. De meeste gulets nemen 10 tot 12 gasten en zijn zeer geschikt voor groepscharters, maar op sommige gulets kunt u ook alleen een hut of een ligplaats huren.

Zeilen Kroatië ervaringen

Als u de zeilervaring belangrijker vindt dan het comfort, dan is zeilbootverhuur misschien wel de juiste keuze voor u. U kunt kiezen uit verschillende modellen, afhankelijk van uw wensen. Er zijn bijvoorbeeld snelle zeilboten te huur voor adrenaline liefhebbers en actief zeilen en er zijn ruime cruisers voor rustig zeilen.

Zeilen Kroatië met schipper

Natuurlijk kunt u ook het zeilen laten aan een ervaren schipper terwijl u ontspant op het dek. Omdat zeilboten niet zo snel zijn als motorjachten, zijn ze ideaal voor het verkennen van de kust en de prachtige Kroatische eilanden. Zeilboten zijn niet alleen zuiniger, ze verbruiken ook minder brandstof, maken ze milieuvriendelijker en geven je het gevoel dichter bij de natuur te zijn. Het maakt niet uit welk type charter je kiest, Kroatië nodigt je uit voor een onvergetelijk zeil- of zeilavontuur! Meer weten over de ideale vaarvakantie Kroatië? Bel +31-436090577

Lees meer over Vaarvakantie Kroatië

flottielje Kroatië
zeilen Kroatië met schipper
vaarvakantie Kroatië
zeilen Kroatië flottielje
zeilboot Kroatië
bootverhuur Kroatië
Kroatië zeilvakantie
huur zeilboot Kroatië
huur zeiljacht Kroatië
boothuur Kroatië
zeilen Kroatië ervaringen
catamaran Kroatië
jachtverhuur Kroatië
flottielje zeilen Kroatië
zeilvakanties middellandse zee