Zeilen Kroatië met schipper

Zeilen Kroatië met schipper

Zeilen Kroatië met schipper

Zeilen Kroatië met schipper

Zeilen Kroatië met schipper naar een van Europa’s meest populaire vakantiebestemmingen, de Dalmatische kust van Kroatië is de heerlijke droom van elke zeiler. Met grote internationale luchthavens in zowel Split als Dubrovnik, kan het huren van een jacht om de glinsterende blauwe wateren van de Adriatische Zee te navigeren niet eenvoudiger zijn! 350 km dramatische kustlijn kijkt uit op een verstrooiing van meer dan 1200 fantastische eilanden, die niet beter konden worden verkend dan per boot. Vaar naar de historische havens en drink een drankje in de trendy bars aan het water van Hvar, relax op Brac’s wereldberoemde Zlatni Rat-strand of wandel door de weelderige groene dennen van het Mljet National Park. Een flottielje Kroatië zeilen is niet alleen een zeilervaring, maar een mogelijkheid om de magie van een van de Europese edelstenen te ontdekken!

Mis het niet in Kroatië: Split, Sukosan, Sibenik, Biograd na Moru, Dubrovni. Meer weten over een flottielje Kroatië vakantie? Bel +31-436090577

Drie redenen zeilen Kroatië met schipper

1. Kroatisch klimaat
Niet veel plaatsen kunnen een meer gewenst klimaat voor zeilen Kroatië met schipper bieden! Tussen april en oktober bieden de milde bries en gemiddelde temperaturen van 30 ° C langs de Dalmatische kust van Kroatië optimale navigatievoorwaarden. Gecontroleerd door een mediterraan klimaat, zijn de droge zomers vol met zonneschijn, met eilanden zoals Hvar met gemiddeld 2.700 zonne-uren per jaar! Wanneer u in dit seizoen echter een boot huurt, moet u rekening houden met de Bura-wind (koude wind uit het noorden) en de Jugo-wind die uit het zuiden ‘s avonds stormen met zich meebrengt.

2. zeilen Kroatië met schipper en eilandhoppen
Zeilen Kroatië met schipper? Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om rond de adembenemende en diverse eilanden van de Kroatische Adriatische kust te hoppen. Met uw eigen boot kunt u van eiland naar eiland varen en kiezen welke het beste bij u passen. Als u heeft genoten van het luie leven aan boord van je jacht en uw zin heeft in iets actiefs, ga dan naar Rab, waar fietsen en wandelen de droom van een avonturier is! Of misschien wilt u zich verdiepen in een of andere eilandgeschiedenis en naar het mysterieuze eiland Vis gaan, dat pas kort geleden voor toeristen is geopend na meer dan 30 jaar als militaire basis te hebben gediend. Er zijn eindeloze mogelijkheden met een jachtcharter in Kroatië, omdat u uw navigatieroute kunt aanpassen aan uw groep, met iets voor iedereen aan boord.

3. Stranden van Kroatië
We weten allemaal dat zeilen Kroatië met schipper niet alleen het juiste jacht te huur is dat belangrijk is, maar ook de stukken glinsterend zand waar u de boot aanmeert en cocktails drinkt terwijl u geniet van de zonsondergang boven de oceaan. Kroatië triomfeert hier; met betoverende witte kiezelbaaien baaien en weelderige, lange stukken goudkleurig zand, heeft het een overweldigende reeks opties. Bovendien zijn de stranden gerangschikt in de top 5 voor de schoonste stranden van Europa! Spring op je jacht en ga op weg naar de Lovrečina-baai op het eiland Brač, met een glorieuze zandstranden aan de glinsterende, doorschijnende wateren van de Adriatische Zee.

Wonderlijke watervallen
Het landschap van Kroatië is adembenemend, en enkele van de meest adembenemende functies zijn de nationale parken. Het nationale park Plitvice ligt iets meer dan 100 km ten noordoosten van de basis van de boot van Zadar en biedt onderdak aan een verbluffend aantal watervallen, zoals de hoogste Veliki-klap in Kroatië, die 78 meter hoog is. De verschillende watervallen lopen omlaag in 16 turquoise meren, die toegankelijk zijn via charmante looppaden die zich door de smaragdgroene bomen en meren vervlochten. Als alternatief kunt u uw navigatie vanuit onze Sibenik-basis starten en een dag of twee de watervallen van Krka National Park verkennen, zoals Skradinski Buk. Meer weten over Zeilen Kroatië met schipper? Bel +31-436090577

Lees meer over Zeilen Kroatië met schipper

flottielje Kroatië
zeilen Kroatië met schipper
vaarvakantie Kroatië
zeilen Kroatië flottielje
zeilboot Kroatië
bootverhuur Kroatië
Kroatië zeilvakantie
huur zeilboot Kroatië
huur zeiljacht Kroatië
boothuur Kroatië
zeilen Kroatië ervaringen
catamaran Kroatië
jachtverhuur Kroatië
flottielje zeilen Kroatië
zeilvakanties middellandse zee