Bijzondere vaarvakantie Kroatië

Tips voor een bijzondere vaarvakantie in Kroatië

Bijzondere vaarvakantie KroatiëHet land van Kroatië, officieel genoemd als “Republika Hrvatska”, ligt in het zuidoosten van Europa in de noordoostelijke regio van de Adriatische kust. In de groep van de Balkanstaten bevindt het zich in het west-centrale deel. De belangrijkste gebieden van Kroatië zijn de juiste Kroatië, Istrië (meerderheid van het landoppervlak), Slavonië en Dalmatië. Het land is verdeeld in 21 administratieve kiesdistricten. De kustlijn, die geweldig is om te zeilen, strekt zich uit tot 3.000 mijl lang.

Als u wilt zeilen in de zuidelijke regio’s van Kroatië, begint u aan uw bijzondere vaarvakantie Kroatië in de haven van Dubrovnik. Het is een van de meest bezochte toeristische attracties van Kroatië, vooral door jachtliefhebbers, vanwege de nabijheid van de Adriatische Zee. De stad Dubrovnik, met ongeveer 45.000 inwoners, is ook een cultureel centrum vanwege de middeleeuwse stadsmuren, het historische Rector Paleis en opmerkelijke ouderwetse kloosters. Ik raad u ten zeerste aan om een ​​paar dagen van uw charter te nemen en in een plaatselijk hotel in de stad te verblijven. Als algemene gids zou je Split moeten beschouwen als een minimum van een reis van een week en twee weken toestaan ​​als je in dezelfde jachthaven wilt beginnen en eindigen.

bijzondere vaarvakantie Kroatië: Afgezien van Dubrovnik, jacht charter Kroatië omvatten de havens van Zadar, Baska Voda, Vodice, Split, Pula, Biograd, Kastela, Porec, Rovinj en Marina.

Pula is een stad in het noordwesten van het land aan de Adriatische Zee. Het heeft een bevolking van ongeveer 58.000 mensen. Pula is een van de belangrijkste havengebieden van Kroatië. Het is ook een industrieel centrum. De stad is zeer Romeins in cultuur en traditie omdat het een voormalige kolonie van Rome was in 178 voor Christus. Tegenwoordig heeft Pula nog enkele van zijn oude Romeinse bouwwerken behouden. De bekendste zijn de tempels van Rome en Augustus, gebouwd in de 1e eeuw na Christus, de Boog van de Sergii en de triomfboog van Porta Aurea gebouwd in de 1e eeuw voor Christus. Afgezien van dit, heeft de koele blauwe stranden van de stad Pula een zeer aantrekkelijk toeristisch centrum in het land gemaakt.

Een bijzondere vaarvakantie Kroatië is Zeilen in Kroatië is bijna overal beschikbaar. Typisch, u kunt de kusten van het land 365 dagen per jaar varen. Maar de beste tijd om de Kroatische kust te bevaren is van de maanden april (lente seizoen) tot oktober (herfst seizoen). Gedurende deze periode is het weer zo mooi en de zee relatief rustig. In het voorjaar heeft het echter soms regenbuien. Niettemin, met de ongeveer 3.000 mijl lange kustlijn en 1.180 eilanden van het land, kunt u nooit genoeg krijgen van de Kroatische kusten.

Een van de prachtige kusten van Kroatië ligt in Kvarner. Het is door veel zeilers en toeristen toegeschreven vanwege de prachtige kustlijn en ruige bergketen. De plaats heeft ook een zeer vleiend en mild klimaat. Vanwege dit hebben veel bezoekers Kvarner beoordeeld als een zeer geschikte plaats om een ​​vakantie te hebben. De meeste van de toeristen van de plaats zijn hogere klasse of elite individuen. Wilt u een  bijzondere vaarvakantie Kroatië? Bel +31-436090577

Lees meer over Vaarvakantie Kroatië

flottielje Kroatië
zeilen Kroatië met schipper
vaarvakantie Kroatië
zeilen Kroatië flottielje
zeilboot Kroatië
bootverhuur Kroatië
Kroatië zeilvakantie
huur zeilboot Kroatië
huur zeiljacht Kroatië
boothuur Kroatië
zeilen Kroatië ervaringen
catamaran Kroatië
jachtverhuur Kroatië
flottielje zeilen Kroatië
zeilvakanties middellandse zee