Vaarvakantie vanuit Kroatië

Een jacht huren en begine uw vaarvakantie vanuit Kroatië

Vaarvakantie vanuit Kroatië

Kroatië is een van die plaatsen die u zelf moet zien om alle hype te geloven. Vanwege zijn ligging en zijn geschiedenis is Kroatië een van de laatste plaatsen die nog niet zijn getransformeerd door jarenlang zwaar toerisme, zodat het een geweldige locatie is om de echte Middellandse Zee te ervaren. Het beest manier om dit te bereiken is om een ​​boot te charteren en van noord naar zuid langs de kust te gaan.

Al met al is er 1778 km aan kustlijn, dus het is veilig om te zeggen dat er genoeg is om in een week van zeilen te passen. En aangezien enkele van de grootste steden van het land aan het water liggen, steden zoals Dubrovnik, Split, Biograd, Pula of Zadar, heeft u iets te zien en te doen tijdens u reis. Er is veel geschiedenis op deze kusten, en deze steden zullen niet teleurstellen.

Als u de echte aantrekkingskracht van het jachtcharter Kroatië wilt ontdekken, stuur dan uw boot langs de kust in regio’s zoals Istrië, het grootste schiereiland in de Adriatische Zee, de Kvarner Baai, waar enkele van de belangrijkste historische centra van de Adriatische Zee liggen. regio die ook aantrekkelijke vakantieoorden zijn, prachtige eilanden zoals Krk, Cres, Mali Losinj of de regio Dalmatië, waaronder de geprezen Kornati-archipel, een zeilparadijs.

De reden waarom zoveel mensen hier komen om te genieten van een rondje zeilen, is omdat Kroatië een van de beste jachtcharterlocaties in de Middellandse Zee is, met perfecte omstandigheden met kalm water, veel zon (een van de zonnigste plekken eigenlijk) , voorspelbare winden, veel ankerpunten en een heel mooi landschap, waarvan het grootste deel wild is.

De lokale infrastructuur bestaat uit 16000 ligplaatsen op het water en nog eens 5500 droge grond. De jachthavens in Kroatië zijn talrijk en in het algemeen niet ouder dan 30 jaar, wat betekent dat ze up-to-date diensten aanbieden en een goede infrastructuur hebben, behalve dat ze zich bevinden in rustige baaien, beschermd tegen open water.

Als u geen jachthaven tegenkomt, kunt u altijd een anker laten vallen in een van de pittoreske baaien die zich kwalificeren als ankerpunten en die genummerd zijn op 1500. Hiervan kunnen meer dan 200 boten meer dan 20 boten tegelijk bevatten. De meeste jachthavens liggen echter in een varend gebied van elkaar, vaak niet meer dan 10 zeemijl, dus dat betekent dat de schipper niet over lange afstanden hoeft te zeilen voordat hij een nachtbestemming heeft bereikt.

Om het hoogste niveau van kwaliteit en professionaliteit te garanderen, hebben de lokale jachthavens de handen in elkaar geslagen om de ACI (Adriatic Croatia International) -organisatie te vormen die het zeilen in Kroatië bevordert door regatta’s te organiseren.

Het maakt niet uit welk type charter je kiest, Kroatië nodigt je uit voor een onvergetelijk zeil- of zeilavontuur! Meer weten over de ideale vaarvakantie Kroatië? Bel +31-436090577

Lees meer over Vaarvakantie Kroatië

flottielje Kroatië
zeilen Kroatië met schipper
vaarvakantie Kroatië
zeilen Kroatië flottielje
zeilboot Kroatië
bootverhuur Kroatië
Kroatië zeilvakantie
huur zeilboot Kroatië
huur zeiljacht Kroatië
boothuur Kroatië
zeilen Kroatië ervaringen
catamaran Kroatië
jachtverhuur Kroatië
flottielje zeilen Kroatië
zeilvakanties middellandse zee